co do poniżania bezdomnych to myśle że są oni już przyzwyczajeni do tego jak traktują ich "cywilizowani ludzie" nie zauważyłem żeby jakoś bardzo przeżywali to co robili w filmie pewnie gorszych żeczy już doświadczyli
Nie no wymiekam. To ze sa przyzwyczajeni to usprawiedliwia ich ponizanie?? :? Jak ktos czesto wpierdol dostaje to tez uwazasz ze jeszcze jeden mu nie zaszkodzi i mozna go pizdnac?
nie chodzi mi o to że poniżanie bezdomnych jest ok ale o to że są cały czas źle traktowani przez innych i przywykli do tego dlatego zgadzają się na to co w bumfight im robiono
gdyby ludzie szanowali bezdomnych oni nie pozwalali by sie tak poniżać
ktoś napisał że akcje z bezdomnymi są złe a lejących się ludzi mógł by oglądać z przyjemnością
moim zdaniem takie walki a szczegulnie reakcje obserwatorów zachęcających do walki (także dziewczyny) nie świadczy najlepiej o tych ludziach jakoś nie widziałem żeby ktoś rozdzielał walczących
To ja napisalem, i podtrzymuje to - tak dlugo jesli to zblazowane amerykanskie nastolatki leja sie miedzy soba z nudow (a nie placa "szmaciarzom" i alkoholikom za ponizanie sie).
a skąd wiesz że we wszystkich walkach brali udział "zblazowani amerykańscy nastolatkowie" i skąd wiesz że z własnej woli
zwykle ktoś wywołuje bujke 2 osoba albo da się obrazić kopnąć itp. albo się broni ja się kilka razy biłem a nigdy nie rozpoczynałem walki