aikidoka na wesoło
Napisano Ponad rok temu
:wink:
We Wloclawku chodzilo sie na treningi w strone Wisly. A wiekszosc z cwiczacych udawala, ze to jednak wedki.
poklon
Napisano Ponad rok temu
Ogólnoklubowy, jakbyś się chciał czegoś dowiedzieć. Pewnie Agnieszka odbierze.to komorka do R.H?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
juz nie Beata? no coz.. zycie..Pewnie Agnieszka odbierze.
Napisano Ponad rok temu
Biedak. Pewnie dzwoniłeś kiedyś i ci się głos spodobał. Niestety nie znam Beaty, ale Agnieszka jest bardzo sympatyczna. Zadzwoń, na pewno się polubicie.juz nie Beata? no coz.. zycie..Pewnie Agnieszka odbierze.
Napisano Ponad rok temu
a słyszeliscie moze kiedys o kolesiu ktory sie poci w takim stopniu ,ze jak chcesz mu zalozyc Dzwignie lub uderzyc ,zgadnijcie co ?!?
To sie na NIm poslizgniesz !!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
WOW ....tu wszyscy sa Hakamowcy sadysci modercy Masta Killa stotysiecy danów.....ja doperio zaczynam ....co prawda jak milem 8 lat ciwcyzlem JJ ale roziwazli seksje (ciekawe czemu) JA TEZ KCE MIEC CZASRNY PAS I NOSIC HAKAME !!!!
Dostaniesz w warszawie w BudoSporcie, powinienes się zmieścić w jakichś 300 zeta
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale za 10 dan sie nie obraze
Moge Ci nadać jak chcesz??
Napisano Ponad rok temu
A 10 Dan to sie rozumie BIALY PAS
Napisano Ponad rok temu
Mój plan, teraz Ci nadaje 8dana, za dwa miechy 9, a potem pół roku i 10.Bardzo prosze !!! Za dana 10 podziękuje tylko ze jak przyjme to mnie bedize scigac za 5 milionó ludzi za wpychanie sie w kolejke....wiem ze komitet kolejkowy jest twardy......
A 10 Dan to sie rozumie BIALY PAS
Tak chociaż ludzie pretensji mieć nie będą, aha i podaj email żebym Ci mógł certyfikat przesłać
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moge?moge??moge???
moze byc nawet 5...
Napisano Ponad rok temu
czytam sobie do poduchy tego kryminała i dochodze do dramatycznej sceny, w której główny osiłek bardzo złego gangstera przychodzi ostrzec głównego bahatera, aby nie wtrącał sie w nieswoje sprawy. Jako, ze głowny bohater kilkanascie stron wczesniej poradził sobie z jednym mięśniakiem (ma 3 dan takwandoo) :paker: nasz wielki jak góra zły paker i wymiatacz jest zmuszony go ostrzec. przestraszony
Do tej pory miałes do czynienia z amatorami. Ze mną sprawa wyglada inaczej. Byłem zawodowym bokserem, mam czarny pas judo i jestem arcymistrzem aikido. Zabijam ludzi. przestraszony przestraszony przestraszony
Nie wiem jak dalej sobie radził bohater, bo mnie koleś tym tekstem rzeczywiście zabił :wink:
Jak widać lektury kształca 8) - tekścior trafia do mojej osobistej biblioteki użytecznych cytatów :peace:
Napisano Ponad rok temu
Respect dla goscia....a arcy mistrz to oczywscie Mordeheczej Uczijejba ....chyba ze inaczje ten bohater sie nazywa .jestem arcymistrzem aikido. Zabijam ludzi
Acha to jak tem multikox jest taka masta to zaczol treningi majac -15 lat czyli jak jego tata rozpoczynal prace jako miejscowy bard i mienił sie ksywa CHOMER.
Napisano Ponad rok temu
dobrze ze sie prowadzącego nie zapytalem jak "duze" trzeba robic :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 8
0 użytkowników, 8 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Codzienny trening.
- Ponad rok temu
-
Egzaminy.
- Ponad rok temu
-
hakama
- Ponad rok temu
-
Słownik przebojów frazeologicznych moderatora
- Ponad rok temu
-
Jest taki koles u nas w Berlinie...
- Ponad rok temu
-
Klimaty z maty
- Ponad rok temu
-
Pomoc dla nowego ślązaka z przymusu
- Ponad rok temu
-
lektury obowiązkowe aikidoki
- Ponad rok temu
-
Kacik techniczny: atakujac za pomoca tanto....
- Ponad rok temu
-
Kacik techniczny: ikkyo
- Ponad rok temu