
Podobno ugotowany ryż po jakimś czasie po ugotowaniu robi sie taki oschły itp.
Czy na talezu przykrywy by pozostał normalny ? Ile może po ugotowaniu leżeć ze sie nie zepsuje ? Bo np. chciałbym rano ugotować a po połuniu po treningu zjeśc.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ojojoj,olej tłusta sprawa... ale przykrywy też sie zrobi suchy ?
Napisano Ponad rok temu
Jak nie będziesz jadł odpowiedniej ilości tłuszczy to nie dziw się że Ci masa nie skoczy
Napisano Ponad rok temu
obojetne cyz bedzie przykryty czy nie jak go wpieprzysz do lodowki bedzie suchy.Unikam ich totalnie a masa i tak skacze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A nie lepiej ugotować przed zjedzeniem ? Wtedy cieplutki i smakowy taki ?? Jak nie masz czasu gotować to mame poproś.Pare godzin wytrzymał i g o polałem ciepła wodą delikatnie (przed zjedzeniem) i zjadlem jakies 7h po ugotowaniu nie był rewelacyjny ale szło przełknąć.
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Brazylijskie Jiu-Jitsu do walki z terroryzmem. |
BJJ, LUTA LIVRE, SAMBO |
|
![]()
|
||
motoryzacja |
Rozmowy nie na temat |
|
![]()
|
||
k1 Paryż |
MIXED-MA |
|
![]()
|
||
plagiat czy autoryzacja ??? |
MAGIA STALI |
|
![]()
|
||
HGH Jak to rozgryźćPYTANIA TEORETYCZNE |
Sterydy i Prohormony |
|
![]()
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu