Skocz do zawartości


Zdjęcie

Uhotowany ryż


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

Bover
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1422 postów
  • Pomógł: 0
21
Neutralna
  • Lokalizacja:Bydgoszcz
  • Płeć:Mężczyzna
  • Zainteresowania:Sport
  • Wzrost [cm]:173
  • Waga [kg]:86

Napisano Ponad rok temu

Uhotowany ryż
Był temat o jajach to teraz o ryżu :(
Podobno ugotowany ryż po jakimś czasie po ugotowaniu robi sie taki oschły itp.
Czy na talezu przykrywy by pozostał normalny ? Ile może po ugotowaniu leżeć ze sie nie zepsuje ? Bo np. chciałbym rano ugotować a po połuniu po treningu zjeśc.
  • 0

Toorop
  • Użytkownik
  • Pip
  • 39 postów
  • Pomógł: 0
1
Neutralna
  • Lokalizacja:Austria
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano Ponad rok temu

Re: Uhotowany ryż
hah nie no tag szybko sie nie zepsuje :( ze dwa dni moze polezec
zawsze jak sie wsadzi do lodowki to sie oschly robi ale wystarczy oleju i podgrzac i juz mozna jesc
  • 0

Bover
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1422 postów
  • Pomógł: 0
21
Neutralna
  • Lokalizacja:Bydgoszcz
  • Płeć:Mężczyzna
  • Zainteresowania:Sport
  • Wzrost [cm]:173
  • Waga [kg]:86

Napisano Ponad rok temu

Re: Uhotowany ryż
Ojojoj,olej tłusta sprawa... ale przykrywy też sie zrobi suchy ?
  • 0

KAM

    Wujek

  • Ekspert
  • PipPipPipPip
  • 3978 postów
  • Pomógł: 8
105
Bardzo Dobra
  • Płeć:Mężczyzna
  • Staż [miesiące]:Płynę od 2008

Napisano Ponad rok temu

Re: Uhotowany ryż

Ojojoj,olej tłusta sprawa... ale przykrywy też sie zrobi suchy ?


Jak nie będziesz jadł odpowiedniej ilości tłuszczy to nie dziw się że Ci masa nie skoczy :(
  • 0

Bover
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1422 postów
  • Pomógł: 0
21
Neutralna
  • Lokalizacja:Bydgoszcz
  • Płeć:Mężczyzna
  • Zainteresowania:Sport
  • Wzrost [cm]:173
  • Waga [kg]:86

Napisano Ponad rok temu

Re: Uhotowany ryż

Jak nie będziesz jadł odpowiedniej ilości tłuszczy to nie dziw się że Ci masa nie skoczy :(


Unikam ich totalnie a masa i tak skacze ;)
  • 0

Toorop
  • Użytkownik
  • Pip
  • 39 postów
  • Pomógł: 0
1
Neutralna
  • Lokalizacja:Austria
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano Ponad rok temu

Re: Uhotowany ryż

Unikam ich totalnie a masa i tak skacze :(

obojetne cyz bedzie przykryty czy nie jak go wpieprzysz do lodowki bedzie suchy.
olej lniany to dobra sprawa
  • 0

Bover
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1422 postów
  • Pomógł: 0
21
Neutralna
  • Lokalizacja:Bydgoszcz
  • Płeć:Mężczyzna
  • Zainteresowania:Sport
  • Wzrost [cm]:173
  • Waga [kg]:86

Napisano Ponad rok temu

Re: Uhotowany ryż
Pare godzin wytrzymał i g o polałem ciepła wodą delikatnie (przed zjedzeniem) i zjadlem jakies 7h po ugotowaniu nie był rewelacyjny ale szło przełknąć.
  • 0

Mr.chudy135

    Przechuj nindża

  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3438 postów
  • Pomógł: 0
11
Neutralna
  • Lokalizacja:Jastrzębie-Zdrój
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano Ponad rok temu

Re: Uhotowany ryż

Pare godzin wytrzymał i g o polałem ciepła wodą delikatnie (przed zjedzeniem) i zjadlem jakies 7h po ugotowaniu nie był rewelacyjny ale szło przełknąć.

A nie lepiej ugotować przed zjedzeniem ? Wtedy cieplutki i smakowy taki ?? Jak nie masz czasu gotować to mame poproś.
  • 0
Dołączona grafika



Podobne tematy Zwiń

  Temat Forum Autor Podsumowanie Ostatni post

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne
 

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024