ja jeszcze o tych pieniądxzach w policji... .
Netto czy brutto ? :twisted:
Pozdrawiam i szacuneczek
Niedziel
Napisano Ponad rok temu
ja jeszcze o tych pieniądxzach w policji... .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
HAAA....HAAA...HAAAA....ja jeszcze o tych pieniądxzach w policji... .
Netto czy brutto ? :twisted:
Pozdrawiam i szacuneczek
Niedziel
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Swieta prawda! Ale jesli ma sie mozliwosc zdobyc lepsza prace (a mlodzi i zaradni, po studiach, moga miec taka mozliwosc) to zarobki policjanta sa po prostu zalosne w porownaniu do obowiazkow.no Lejka milionerem nie zostaniesz (jesli nie bierzesz) ale na tle bezrobocia w polsce to praca ta niektórym może uratowac życie...
Napisano Ponad rok temu
A może Lubliniec??
Napisano Ponad rok temu
to ostatnie to kawał po prostu znany w calej polsce.Cougar wrote:
Swieta prawda! Ale jesli ma sie mozliwosc zdobyc lepsza prace (a mlodzi i zaradni, po studiach, moga miec taka mozliwosc) to zarobki policjanta sa po prostu zalosne w porownaniu do obowiazkow.no Lejka milionerem nie zostaniesz (jesli nie bierzesz) ale na tle bezrobocia w polsce to praca ta niektórym może uratowac życie...
Kawalerowi takie pieniazki zapewniaja spokojny byt ale tatusiowi z niepracujaca mamusia i dwoma dzieciakami, po zaplaceniu wszelkich comiesiecznych naleznosci (czynsz, telefon etc.) nie zostaje zbyt duzo w przeliczeniu na czlonka rodziny. Jak jeszcze kawaler wymelduje sie od rodzicow i zamieszka u swojej dziewczyny (zameldowany tymczasowo) to co miesiac dostanie 50% rownowaznika za brak mieszkania. A jak jej zmacha bobasa i powie o tym w kadrach to dostanie co miesiac 100% rownowaznika (dziecko musi miec jego nazwisko). A jak sie ozeni z ta dziewczyna (mieszkanie bylo na nia) to mu zabiora rownowaznik bo juz ma mieszkanie
A na koniec taka ciekawostka.
W pewnym wojewodztwie policjant pracujacy w jakims wydziale napisal do Komendanta Wojewodzkiego raport z prosba o przeniesienie do Wydzialu Ruchu Drogowego z powodu trudnej sytuacji materialnej jego rodziny. Prosba zostala odrzucona ale swiadczy to o miernych mozliwosciach platniczych instytucji zwanej Policja.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Masz racje. Mam nadzieje, ze w Twoim przypadku to pierwsze ma zdecydowana przewage nad tym drugim a jesli zdarza sie to drugie to nie z powodu przelozonych :wink:TO PO PROSTU CIEKAWA I WKURWIAJĄCA PRACA.; )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
8O A po co ci to w AT? Nie lepiej "studiować" pamięc mięśniowąfajnie by bylo studiowac psychologie przestepcy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na poczatek kubelek zimnej wody na glowe: mlody policjant dostaje ok. 1400 zlotych na reke. O ile nic sie nie zmienilo (nie sledze tych spraw na biezaco, bo mnie nie dotycza) to tym mlodym jest sie co najmniej przez pierwsze 3 lata. Jest to taki okres probny, w ciagu ktorego moga mlodego w kazdej chwili pozegnac. Dopiero po tym okresie staje sie policjantem w sluzbie stalej. Jesli sie myle to niech ktos mnie poprawi.Jacu$, mieszkasz w Lodzi, miescie bezrobocia i nedzy, mowisz o marnych zarobkach w policji, w jakim innym zawodzie w Twoim miescie, na poczatek, dostaje sie np. 1800zl na reke? Jaki to zaradny tyle dostaje?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu