do Combata-niektorzy maja takie plany-co ci nie pasuje?ale widac,ze w.g ciebie kasa powinna byc glownym motywem szukania pracy.ok,twoj biznes.ja patrze na to inaczej
Po prostu zalecam rozsądek... Ehh - sami się przekonajcie na własnej skórze

Napisano Ponad rok temu
do Combata-niektorzy maja takie plany-co ci nie pasuje?ale widac,ze w.g ciebie kasa powinna byc glownym motywem szukania pracy.ok,twoj biznes.ja patrze na to inaczej
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
combat: a)chyba ci sie francuski z hiszpanskim pomylil. po ch komu francuski? a zreszta i tak wszyscy znaja angielski wiec to gadka o nie istniejacym problemie.
a co do koszenia to wypowiem sie jako ten tzw pracujacy: jezeli poswiecisz zycie koszeniu bedziesz bogaty i nieszczesliwy. jesli bedziesz robil to co cie pasjonuje, to co kochasz, to bedziesz happy. fajnie maja ci co potrafili polaczyc pasje z dobra pensja, no ale w policji to niemozliwe. w kazdym razie nigdy nie kierujcie sie szmalem.
jak ktos chce byc policjantem to gratulacje i powodzenia. nie sprzedajcie idealow za szmal.
Napisano Ponad rok temu
Przepraszam, ale nie kumam. Mozesz policzyc ilu "z branzy" sie wypowiedzialo? Ja zauwazylem tylko Lorda VB. Wiekszosc z tych, co zabrali glos w dyskusji to mlodziez uczaca sie i myslaca o przyszlosci.Bardzo dobrze ze wypowiadaja sie ludzie z branzy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chyba szybko te ideały wyparują...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tauro1: jestem w wieku licealnym-ale juz teraz wiem co chce robic. I mozesz byc pewien ze nie chce pracowac w AT ze wzgledu na pieniadze...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu