Kreatyna
Napisano Ponad rok temu
'' Bądź bardziej ambitny kiedy cie nie docenili robisz to dla siebie nie dla tych debili ''
Guest_GOLIAT_*
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]Witam chcem sobie kupić kreatyne do 70 zł i mam pytanie jaką najlepiej żeby dobrze poszła i mam do tego białko i gainera i witaminy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Za 70 zeta jest mono z Fitmaxa(Creapure) z tauryną 600 gr.
Firma Fitmax zaraz kojarzy mi sie tylko z tanimi, słabymi produktami i żelatyną z Meksykańskiej Świnki
Napisano Ponad rok temu
No mi też ta firma nie przypadła do gustu jeśli chodzi o gainery Jeśli inne produkty tej firmy są takie jak ten gainer to jest to PORAŻKA Wolę po stokroć TRECa lub OLIMPa.Firma Fitmax zaraz kojarzy mi sie tylko z tanimi, słabymi produktami i żelatyną z Meksykańskiej Świnki
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie nie jadłem http://www.fabrykasi...Plus-t5799.html to jest temat widmo który tylko ja sam wiedzę Nowa czy stara marka, ważne aby jakoś produktów była na poziomie, nie sztuka jest zrobić tony gówna, sztuką jest zrobić dobrej jakości produkty. Co ma sobie pomyśleć potencjalny kupujący o firmie która robi takie gainery Ja pomyślałem sobie dokładnie tak jak napisałem wyżejEx jako admin masz tutaj posłuch,więc jeżeli chcesz być obiektywny to najpierw popróbuj a później pisz Pamiętaj że nie ma firmy która ma wszystko dobre(nawet jeżeli oni piszą że jest inaczej ) .Stary Fitmax to były pomyje,z tej firmy została tylko nazwa,bo zdecydowanie trudniej jest się wybić nowej marce.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_GOLIAT_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_GOLIAT_*
Napisano Ponad rok temu
Żre ale nie tej firmy,bo co maja,mono i krealkalyn,nic ciekawego,nawet jablczanu nie maja,a o stakach już nie wspomnę.Jasne,każdy musi mieć interes by powiedzieć prawde,to takie Polskie.Jeżeli dla ciebie aminy i kreatyna nie są ciekawe to ich nie"żresz".
Napisano Ponad rok temu
Litwin piszesz że rozeslałeś próbki na forum i komuś tam smakowało... ale komu to rozesłałeś ? Chlopaką ktorzy w życiu zjedli w sumie mniej niz 5kg taniego białka.
Dobrze że jest taka firma jak FITMAX przecież nie każdego stac na dobry suplement.
Każdy "żre" co mu smakuje.
Napisano Ponad rok temu
Guest_GOLIAT_*
Napisano Ponad rok temu
A ja pisałem ze nie jem ich supli bo nie ma za bardzo w czym wybierać,o to mi chodziło,a co do tego mono to je jadłem i miałem po nim lakse,ale podejrzewam ze po innym creapure tez bym miał,po zwykłym mono nic mi nie było.Wydaje mi się że surowiec mają dobry,a co do uczestników to nie wiem,ankiety nie prowadziłem.Więcej mam powodów by nie nawidzić Igora Mazurenko niż go pimpować,ale kreatyne i aminy są pierwsza klasa.Ja nie pisałem o tym że mają duży wybór kreatyn,tylko że mają w nich dobry surowiec,na najlepszych patentach(Creapure i Kre Alkalyn).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu