Skocz do zawartości

Zdjęcie

Oyama Karate

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
67 odpowiedzi w tym temacie

budo_kirin
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 750 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Karate

Napisano Ponad rok temu

Re: Oyama Karate

karateka 1 jak uważasz że zawodnicy z Oyama Karate są cienkie bolki to myślę że sparing z Jaroszem byłby dla Ciebie jak mały spacerek może chcesz się sprawdzić bo łukasz ma kłopoty ze sparing partnerami.

AKIRA - radzę nie straszyć forumowiczów znajomymi bo to jest troszeczkę niepoważne, i może prowokować "niektórego" :wink:

Nie dziewię się, żę Jarosz ma kłopoty ze sparring partnerami... Ostatni raz widziałem go kilka lat temu i pamiętam, żę przy robiącej wrażenie masie mięśniowej był niesamowicie zwinny i szybki.
Teraz to chyba wolał bym połozyć się pod kafarem niż zarobić sierpa od Łukasza...
  • 0

budo_akira
  • Użytkownik
  • Pip
  • 28 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

karateka 1 jak uważasz że zawodnicy z Oyama Karate są cienkie bolki to myślę że sparing z Jaroszem byłby dla Ciebie jak mały spacerek może chcesz się sprawdzić bo łukasz ma kłopoty ze sparing partnerami.

AKIRA - radzę nie straszyć forumowiczów znajomymi bo to jest troszeczkę niepoważne, i może prowokować "niektórego" :wink:

Nie dziewię się, żę Jarosz ma kłopoty ze sparring partnerami... Ostatni raz widziałem go kilka lat temu i pamiętam, żę przy robiącej wrażenie masie mięśniowej był niesamowicie zwinny i szybki.
Teraz to chyba wolał bym połozyć się pod kafarem niż zarobić sierpa od Łukasza...

Nie mam zamiaru nikogo straszyć tylko rozmawiałem niedawno z łukaszem i nie uważał się za słabeusza mimo że zaczynał swoją karierę w Oyama Karate i było mu przykro że ktoś a dokładnie karateka 1 obraża jego sensei który nauczył walczyć a swoją drogą teraz jest jeszcze większy i trwają rozmowy nad jego powrotem do Oyama Karate
  • 0

budo_kirin
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 750 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Karate

Napisano Ponad rok temu

Nie mam zamiaru nikogo straszyć tylko rozmawiałem niedawno z łukaszem i nie uważał się za słabeusza mimo że zaczynał swoją karierę w Oyama Karate i było mu przykro że ktoś a dokładnie karateka 1 obraża jego sensei który nauczył walczyć a swoją drogą teraz jest jeszcze większy i trwają rozmowy nad jego powrotem do Oyama Karate

Hmmm... biorąc pod uwagę skalę wakacyjnego spadku mojej formy też będę mógł mówć o moim "powrocie do Oyama Karate". Trzy zakichane miesiące nad książkami... :(
  • 0

budo_karateka1
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2994 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

pANOWIE , A MOŻE DO KYOKUSHIN gdyż to teraz modne w Oyama
  • 0

budo_akira
  • Użytkownik
  • Pip
  • 28 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Myślę że nie wiesz z jakiego powodu przeszli bo gdybyś wiedział nie był byś tak zadowolony
  • 0

budo_karateka1
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2994 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Myślę że nie wiesz z jakiego powodu przeszli bo gdybyś wiedział nie był byś tak zadowolony

Myslę,że wszysycy użytkownicy forum sa ciekawi więc proszę Cie bardzo oświeć nas ok ?.Sam zacząłeś ten temat więc skończ go i wyjaśnij wszystko do końca :!:
  • 0

budo_akira
  • Użytkownik
  • Pip
  • 28 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Jeśli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę i władzę w nowej organizacji bo dlaczego wybrali najsłabszą wciąż czekam na przeprosiny bo przeciesz masz kontakt z szefem IKO-3
  • 0

budo_kamikaze
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 333 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Jeśli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę i władzę w nowej organizacji ...

sorry, ale chyba nie o kase - bo na 4 klubach "na krzyz" ciezko zrobic kase - a jesli tak to byłby to pierwszy przypadek na swiecie :lol:
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024