Skocz do zawartości

Zdjęcie

Oyama Karate

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
67 odpowiedzi w tym temacie

budo_kirin
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 750 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Karate

Napisano Ponad rok temu

Re: Oyama Karate

A kiedy doczekamy się zawodników Oyama w K1 , a może jakieś ME w dziurze hehehhe.

Hmmm... rezerwuję sobie prawo do cytowania karateka1 w odpowiednim czasie :wink:
Jeśli zas chodzi o honorowe dany w Oyama karate, to zwróćmy uwagę, żę shihan Dyduch może nadawać TYLKO honorowe dany, zaś egzaminy na stopnioe mistrzowskie przeprowadzane są przez Shigeru Oyamę. Zastanawiam się czy w PZK dany też nadawane sa przez kogoś "z zewnątrz" czy też nadal istnieje możliwość wykorzystania ich w "celach politycznych" przez krajowych szefów KK. Nic nie insynuuję - zadaję tylko pytanie. :wink:
  • 0

budo_slam
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 66 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

karateka1:"chyba wsytapie do waszego góru tylko ciekawe ile za to skasuje. "

Dwa szybkie w dziub karateka ;-)
  • 0

budo_karateka1
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2994 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Witam slam myslałem juz ,że omnie zapomniałeś.Kirin nie słyszałem aby PZK dało jakies paski honorowe.Może Wasz wywiad ma lepsze informacje?
  • 0

budo_.:pitman:.
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 984 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

pitman:.
Co jest najpierw piszesz ,że niekt nie startował z KK w K 1 , ateraz masz problem z liczniem do trzech .Ludzie Ci strtowali za kase i jest to oczywiste,że jako zawodowcy muszą z czegoś żyć.Ale kariere już zakończyli.A kiedy doczekamy się zawodników Oyama w K1 , a może jakieś ME w dziurze hehehhe.
Swoja drogą za zmiane tematu i brak poczucia przegranej macie umnie 2 dan honorowy i chyba wsytapie do waszego góru :) tylko ciekawe ile za to skasuje. :)

ujme to najdelikatniej jak umiem albo nie bardzo umiesz czytac ze zrozumieniem albo jestes poprostu glupi...wklej ten kawalek kiedy napisalem ze nikt z kk nie startuje w k1 a dostaniesz internetowego nobla...
  • 0

budo_.:pitman:.
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 984 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Że full contac jest bardziej szkodliwy dla zdrowia - to wszyscy wiemy,:(

a testy temashiwari w kk nie sa szkodliwe? tam goscie napierdalaja lbem w ustawione bloczki betonowe czy cegly jakies chuj wiec co pokazujac swoja niesamowita sila i chyba rownierz glupote...swoja droga co chca w ten sposob udowodnic?bo chyba nie umiejetnosc walki ( chyba ze sie walczy z dachowkami deskami i betonem...) troche dla mnie to glupie tak jakby stomatolog reklamowal sie wpierdalajac kamienie ze ma silne zeby :)
  • 0

budo_karateka1
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2994 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

[quote name="budo_.][quote name="budo_Kirin"]Że full contac jest bardziej szkodliwy dla zdrowia - to wszyscy wiemy,:([/quote]
a testy temashiwari w kk nie sa szkodliwe? tam goscie napierdalaja lbem w ustawione bloczki betonowe czy cegly jakies chuj wiec co pokazujac swoja niesamowita sila i chyba rownierz glupote...swoja droga co chca w ten sposob udowodnic?bo chyba nie umiejetnosc walki ( chyba ze sie walczy z dachowkami deskami i betonem...) troche dla mnie to glupie tak jakby stomatolog reklamowal sie wpierdalajac kamienie ze ma silne zeby :) [/quote]

Dziekujemy za wspaniała prezentacje intelektu.
Mam na dziej,że karatecy ,którzy prezentuja tamawashi wari wiedza teraz jak się nazywaja :( :)
  • 0

budo_karateka1
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2994 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Po co się znowu kłócić lepiej zakopać topór wojenyy i skupić się na jsienych Mistrzostwach Śwata karate kontaktowego 8)
  • 0

budo_kirin
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 750 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

hm Kraków nie jest pępkiem świata wystarczy juz dwóch takich co zrobili z karate binzes :)

Hmmm... no dobra - o Drewniaku wiem, ale kim jest ten drugi ?? :)
Dobra - ŻARTOWAŁEM. Ale miło jest czasem zagrać na nosie jakiemuś ortodoksowi.
  • 0

budo_karateka1
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2994 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

hahaha fajnie co nie ten drugi to kay wie w mysl przysłowia uczeń przerósł mistrza :)
  • 0

budo_akira
  • Użytkownik
  • Pip
  • 28 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

A kiedy doczekamy się zawodników Oyama w K1 , a może jakieś ME w dziurze hehehhe.

Karateka 1 wiem że do Polskiej edycji K-1 przygotowywuje się zawodnik Oyama Karate Łukasz Jarosz wychowanek mojego sensei aktualny zdobywca Pucharu Świata w kick-boxingu W.K.A. :lol:
  • 0

budo_karateka1
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2994 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Karateka 1 wiem że do Polskiej edycji K-1 przygotowywuje się zawodnik Oyama Karate Łukasz Jarosz wychowanek mojego sensei aktualny zdobywca Pucharu Świata w kick-boxingu W.K.A. :lol:

Czy masz na mysli ten turniej Polskiego K 1 ,który odbędzie sie w Pcimiu Dolnym :?:
  • 0

budo_kirin
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 750 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Jakiej "polskij edycji K-1" ? 8O
Ja myślałem, że ma walczyć gdzieś "na Zachodzie" - nie miałem pojęcia, że w Polsce szykuje się taka impreza... Może chodzi ylko o jakiś turniej rozgrywany na zasadach K-1 a nie o "polską edycję"?
  • 0

budo_karateka1
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2994 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

heheh :) Oyama jest juz tak wielka potęgą organizacyjna,że sama juz nie wiem gdzie bierze udział w zawodach :) .Jeszcze was nie było w Kendo , a to przyszłośc (bez obrazy dla kendoków). 8)
Ludzie przeciez takie rzeczy osmieszaja oyamowców :!:
  • 0

budo_kirin
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 750 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

heheh :) Oyama jest juz tak wielka potęgą organizacyjna,że sama juz nie wiem gdzie bierze udział w zawodach :) .Jeszcze was nie było w Kendo , a to przyszłośc (bez obrazy dla kendoków). 8)

Zabawnie brzmią w Twoich ustach opinie o tym co kogo ośmiesza... :wink:
  • 0

budo_karateka1
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2994 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Masz jakies wątpliwości może Ty przygotowujesz sie do edycji K1 lub jestes jej organizatorem ? :)
Spo żart jest dobry na zdrowie 8)
  • 0

budo_akira
  • Użytkownik
  • Pip
  • 28 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Masz jakies wątpliwości może Ty przygotowujesz sie do edycji K1 lub jestes jej organizatorem ? :)
Spo żart jest dobry na zdrowie 8)

karateka 1 jak uważasz że zawodnicy z Oyama Karate są cienkie bolki to myślę że sparing z Jaroszem byłby dla Ciebie jak mały spacerek może chcesz się sprawdzić bo łukasz ma kłopoty ze sparing partnerami.
  • 0

budo_karateka1
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2994 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Macie tylko jednego ? no nie rób siary :) .
A mi nie przeszkadza ten Łukasz,więc go nie mieszaj człeku 8)
  • 0

budo_akira
  • Użytkownik
  • Pip
  • 28 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

mamy jeszcze kilku czy jak wymienie ich nazwiska to też mi powiesz że oni Ci nie przeszkadzają
  • 0

budo_akira
  • Użytkownik
  • Pip
  • 28 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

A propo łukasza rozmawiałem z nim na temat k-1 i ma tam walczyć i był bardzo nie zadowolony że go ośmieszasz na forum
  • 0

budo_raphael
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 315 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Czyli zawodnicy z jednej organizacji nie mogą startować w innych poza stylowych turniejach? Niby dlaczego ich to osmiesza? Ja myślę, że to jest też dobry sposób na sprawdzenie się zawodników w walkach na ciut innych zasadach. Walki z ciągle tymi samymi zawodnikami w obrębie jednej organizacji stają się z czasem nudne.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024