Olek - sporty walki (nowy dziennik)
Napisano Ponad rok temu
2 obwody
Obwód 1 - Pompki, Kopniecia frontalne w oponę, wyskok na podwyższenie, walka z cieniem, rzut ciężarkiem 3 kg w przód (imitacja ciosu prostego).
Obwód 2 - Pompki z nogami wyżej, kopnięcia frontalne w oponę, przysiad z wyskokiem, walka z cieniem (tylko lewa strona ciała), rzut ciężarkiem 3 kg w przód (imitacja ciosu prostego).
Po obwodach dodatkowo 3 min biegu i po przyjściu do domu, worek bokserski sam boks 5 min różne kombinacje na siłę.
Używałem kombinacji tylko tych których jestem 100% pewny.
Formuła K1
Ogółem sztuki walki to mnie kręci
Napisano Ponad rok temu
zrob sobie raz tak:rzut ciężarkiem 3 kg w przód (imitacja ciosu prostego).
hantelka 1-2kg 10 serii po 10 uderzeń prostych na każdą rękę, daje to sumę 100 prostych na rękę, pierw 100 na lewą potem 100 na prawą - stawiasz na technikę
następnie jak masz możliwośc piłka lekarską o ścianę - znów jak do ciosu prostego 10 serii po 10 uderzeń prostych na każdą rękę, daje to sumę 100 prostych na rękę, pierw 100 na lewą potem 100 na prawą - stawiasz na siłe
na koniec worek - 10 serii po 10 uderzeń prostych na każdą rękę, daje to sumę 100 prostych na rękę, pierw 100 na lewą potem 100 na prawą - tutaj na worku postaw na szybkość.
po każdej 10 uderzeniach, 10 sek przerwy
polecam olek takie zestawienie, poczujesz je dobrze
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
Napisano Ponad rok temu
Lub 15 - 20 sekund lekkiego w miarę szybkiego uderzania i 5 sekund na całej piździe i tak 10 serii jak się da rade.
Też inna piramidka (1 l proste, 1 p proste, 1 l sierpy, 1 p sierpy, 1 low/midle, kicki) i później to samo po 2 razy, po 3 i dochodzimy do 5 i schodzimy do 1. Trzeba to robić na pełnej mocy.
Formuła K1
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Teraz ćwiczę planem Fbw, dopiero 1 trening za mną, ale powiem wam że od pewnego momentu czuję większą siłę w uderzeniu rękoma, z nogami też coś poszło ale w boksie jest bardzo zdecydowanie na plus.
Ogólnie poprawiłem wytrzymałość, szybkość i siłę, teraz pracuję nad kondycją i dużo trenuję kombinacje które poznaje na treningu.
Ostatnio zostałem pochwalony od trenera za "kombinowanie" na sparingu hah
Formuła K1
Napisano Ponad rok temu
po czyms takim to nie bedziesz mial wyczucia w reku jak pierd.....olniesz to zabijeszhantelka 1-2kg 10 serii po 10 uderzeń prostych na każdą rękę, daje to sumę 100 prostych na rękę, pierw 100 na lewą potem 100 na prawą - stawiasz na technikę
następnie jak masz możliwośc piłka lekarską o ścianę - znów jak do ciosu prostego 10 serii po 10 uderzeń prostych na każdą rękę, daje to sumę 100 prostych na rękę, pierw 100 na lewą potem 100 na prawą - stawiasz na siłe
na koniec worek - 10 serii po 10 uderzeń prostych na każdą rękę, daje to sumę 100 prostych na rękę, pierw 100 na lewą potem 100 na prawą - tutaj na worku postaw na szybkość.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale ja nie mowie ze nie. Zdaje sobie sprawe ze jest efektowny i pisałem powazniecarlorozzi, to sprawdzony trening, on bardzo męczy, raz na 2 tyg go wystarczy zrobić, ale daje naprawdę dobre efekty.
Napisano Ponad rok temu
Na koniec lekkie sparingi bokserskie i na zasadach K1.
Dzisiaj mnie czeka trening na siłowni, po treningu zrobię 2 rundy K1 i przećwiczę techniki nożne i bokserskie.
Formuła K1
Napisano Ponad rok temu
15 minut biegania stałym tempem z przerwą 2 min.
Po bieganiu zrobiłem tarcze z Bratem i 1x1 min walki na sam lewy prosty (pokazywałem mojemu bratu różne techniki kiedyś ) + worek bokserski, robiłem różne combo i później kombinacje których jestem pewny robiłem z pełną mocą i szybkością.
Formuła K1
Napisano Ponad rok temu
Co do wczorajszego treningu to teraz ćwiczymy pod zawody Muay Thai które mają być w grudniu więc do końca sezonu i na obozie będziemy wałkowali tylko temat Muay Thai.
Walczyłem z panem cięższym o 30 kg, przez przypadek się zagapił i mi strzelił takiego lowkicka że jeszcze dzisiaj czuję ból ;p
To na tyle pozdrawiam.
Formuła K1
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Formuła K1
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Formuła K1