Trening w domu bez sprzętu
Napisano Ponad rok temu
Prosze o rade.
Napisano Ponad rok temu
wystarczy zalać wiadra cementem do tego rurka i masz sztangę
Ławeczka to deski i pare gwoździ
a hantelki to juz z cześci samochodowych
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak by co to pisz na priv
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to lepiej sie wstrzymac z zapisaniem na silownie a za pieniadze ktore mialby przeznaczyc na nia kupi sobie jakis sprzet przeciez chyba wiekszosc zaczynala od czegs takego i dobrze szlo po co wydawac od razu nie wiadomo ile na poczatku trzeba sie zapoznac ze sportem czy chce i w ogole dlatego lepiej zaczac od laweczki sztangi nakladu i hantli
Napisano Ponad rok temu
to lepiej sie wstrzymac z zapisaniem na silownie a za pieniadze ktore mialby przeznaczyc na nia kupi sobie jakis sprzet przeciez chyba wiekszosc zaczynala od czegs takego i dobrze szlo po co wydawac od razu nie wiadomo ile na poczatku trzeba sie zapoznac ze sportem czy chce i w ogole dlatego lepiej zaczac od laweczki sztangi nakladu i hantli
POPIERAM !
Ja zaczynalem od 2 hantli i ławeczki za 120zł z interkomisu, pozniej wymienialem sprzet i dokupywalem. Moi kuzyni zaczynali od 2 pustakow na to deska i koc zeby troche miekko bylo, do tego wylane ciezary z betonu i tez jechali. Pocwiczyli 3miesiace i kupili sprzetu za 1000zl no i przestali cwiczyc. Dlaczego? Bo dali go do pokoju a w pokoju nie mogli juz robic takiego larma jak w garazu. Automatycznie nie przyprowadzali kumpli na ta "silownie" tylko musieli cwiczyc sami. Ja mam swoja w piwnicy i nigdy bym nie chcial miec w pokoju bo nie raz jest tak ze mi sie nie chce ale kumpel na domofon zadzwoni no i musze isc. Albo inaczej kumpla sie nie chce ale ja ich namowie. Jak masz jakies pomieszczenie i jest was paru co bedzie chodzic to warto zainwestoawac we wlasny sprzet. Jezeli jednak jestes sam to polecam siełownie ! Zawsze nowe znajopmosci, zazwyczaj dobry sprzed no i ludzie z doswiadczeniem. W domu cwiczenie bez sprzetu?? Hmmm jak dla mnie na krótką mete - tak moze miesiac zeby rozgrzac miesnie.
Napisano Ponad rok temu