Jestm zdania, że nasze prawo jest interpretowane na korzyść pokrzywdzonego, kiedy pierdyknie w kalendarz na skutek obrażeń. Jeśli uda mu się obronić, to ma przechlapane, a jeśli prokurator dowie się, że ćwiczy SW, to ooooooo

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[ Całe zamieszanie wzięło się stąd, ze dyskutant mags przedstawił nam swoją definicję 'wojownika' nadając jej mistyczny charakter. Co jak wiesz powinno być tępione.
Zapomniałem dodać, ze w zawodach w których mogłem startować główną nagrodą był komplet pościeli. Naprawdę szczyt moich marzeń
Napisano Ponad rok temu
To dosyć mocne stwierdzenie i właśnie o tym rozmawiamy. W wyniku samoobrony, napastnik utracił zdrowie. Tyle, że trudno tu mówić, że jest ofiarą, czy teź skrzywdzony, w potocznym tego rozumienia słowa. A, że zwyczaj tworzy prawo, jak właśnie prawo polskie to rozróżnia? Czy drepczemy tutaj w miejscu?Jestm zdania, że nasze prawo jest interpretowane na korzyść pokrzywdzonego, ...
Napisano Ponad rok temu
Tu pracę domową odrobiłeś.Gość ma rację, to był żart z tym "tchórzem", sam sobie strzeliłeś gola.
Masz rację z tym golem... ha ha![]()
![]()
![]()
Co do szczegółów prawnych. .
Napisano Ponad rok temu
Jestm zdania, że nasze prawo jest interpretowane na korzyść pokrzywdzonego, ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie chce ciągnąć offtopa, ale zbyt idealistycznie patrzysz na świat. Często na te żelazo pracujesz nie ty, ale również jakies układy czy polityka. A zaproszenie jakiegoś przypadkowego Ukraińca, który akurat był na studenckiej wymianie może podnieść rangę do międzynarodowych zawodówWywalcz albo spróbuj taki krążek w byle jakiej dyscyplinie wywalczyc a potem powiedz mi, że to gówno warty kawałek żelastwa.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jakbym słyszał aikidokęgarry, widać na twój komplet pościeli pracowały jakieś układy z Donbasu czy Charkowa. już dobra, koniec. nie rozumiesz tego więc nie ma sensu ciągnąc wątku i tylko podnosić ludziom ciśnienie.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu