Biceps
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
21 dobre na ostatnie ćwiczenie ale jako pierwsze to ja tego nie widzę . to jest typowo pompujące ćwiczenie a mięsień najpierw trzeba przeorać dużym ciężarem bo od samej pompy nie urośnie . to jest tak jakby robić 100 pompek zamiast klaty sztangą bo się lepiej spompuje
jestem tego samego zdania. Najpierw wolny ciezar+duze obciazenie, pozniej cos ze sztangielka, a na koncu typowo pompujace cwiczenie i wsio
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
ale jak juz to wstepne zmeczenie na maszynach, wyciagach, a nie na wolnych cięzarach nie zaprzeczam, ze "21" bedzie złe, ale ja bym osobiscie wolał cos na wyciaguczyli Panowie o wstepnym zmeczeniu miesni nigdy nie slyszeli
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
nie czasami, a ZAWSZE!.czasami zmiany wypadaja dla miesni bardzoo pozytwnie
Ja teraz jade trening masowy i za kazdym razem robie cos innego, inne Cwiczenie , inna kolejnośc .Jestem w szoku że rosne z dnia na dzien, w sumie zawsze leciałem jakis trening 2 gora 3 mc i zmiana ,z efektami dobrymi, ale teraz przy tym typie treningu normalnie szok !!
Napisano Ponad rok temu
czyli Panowie o wstepnym zmeczeniu miesni nigdy nie slyszeli
slyszeli, dlatego robie 2 serie wprowadzajace, a ostatnia na dojebanie maksymalne Pozniej wyciagam z bica tyle, ile sie da, dopompowuje i wsio
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja tez mam taka filozofie
z drugiej strony kazdy jest inny i pod siebie powinien trening ukladac. Na poczatku sie jedzie schematami, a pozniej ukladac trzeba pod siebie rozne cwiczenia, zasady itd
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zaczynam od najwiekszych ciezarow, zmniejszajac wraz z uplywem sily, sztanga, hantle na przemian,
kiedys robilem tylko sztanga, pozniej dorzucilem hantle, a teraz jak zaczyynam znow sztanga to masakra.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale wkoncu przemowilem sobie sam do siebie, ze to kulturystyka a nie trojboj silowy i wali mnie to juz ile na klate sie wycisnie, wazne by miesien ladnie rosl
widzisz Joks, ja sobie to zaczalem jakis czas temu uswiadamiac i na ta chwile mam tak samo jak Ty piszesz mam wyjebane na ciezary Bez wzgledu na to jakie to cwiczenie, czy jaka partie skupiam sie maksymalnie na technice. "prawdziwego kulturyste mozna poznac po tym, ze zostawia swoje ego przed wejsciem"
Napisano Ponad rok temu
inna sprawa ze od cisnienia mozna zemdlec ze sztanga na karku, wyciskajac co kolwiek mozna oczy uszkodzic od cisnienia. wole byc wszechstronny, ze tak powiem sprotowy niz kurna na klate pizgac 210kg w domu bez asekuracji
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na poczatku sie jedzie schematami, a pozniej ukladac trzeba pod siebie rozne cwiczenia, zasady itd
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
rownie dobrze mozna zrobic normalny trening a miedzy serami wykonywac izometrie czyli napinac miesnie i jestem ciekaw czy ktos w ogole z was w czasie przerwy (odpoczynku) miedzy nastpna seria kiedykolwiek odpoczywal z napieta klata czy tricepsem, raczej watpie, a efekt zmeczenia czy pompy niesamowty, ale wszystko zaokragla sie do tego
Na poczatku sie jedzie schematami, a pozniej ukladac trzeba pod siebie rozne cwiczenia, zasady itd
ja ostatnio to robilem, ladnie czuje sie miesnie po takim napinaniu. np biceps. bo ostatnio na nim sie skupilem, odz dzisiaj powracam do normalnego splita. klatka dwa razy w tyg, nogi dwa razy w tyg i reszta.
najlepsze jest to ze ostatnio robilem armagedon, poszlo bo poszlo w raczke dobrze, dwa-3tyg i urusl, odpowiednia suplementacja tez byla
ale najwiecej poszlo mi w klatke olalem kompletnie, tylko kilka treningow z 6seriami ale z duzym ciezarem. kltatka rozrosla sie masakrycznie, duzy postep
Napisano Ponad rok temu
ale najwiecej poszlo mi w klatke olalem kompletnie, tylko kilka treningow z 6seriami ale z duzym ciezarem. kltatka rozrosla sie masakrycznie, duzy postep
taka genetyka..ja na lapach sie nie skupiam a rosna
Napisano Ponad rok temu
obecnie 36