Proszę o Rady
Napisano Ponad rok temu
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Na forum jest zakaz podawania linków do konkurencji, czytaj regulamin!
Napisano Ponad rok temu
jakie 3 serie??? chyba 6
Dziś czwarty dzień- 3 serie po 6 powtórzeń
(Dziś jeszcze nie ćwiczyłam, daje tu zdjęcie z wczoraj-nie widzę efektów, ale to przecież dopiero 3 dni )
Załączone pliki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
po tygodniu gora dwoch powinnas zauwazyc ze cos sie dzieje
Też właśnie tak myślę
Napisano Ponad rok temu
Przy tych skołonach część lędźwiowa ma leżeć na podłożu,..czyli mamy być uniesieni tak aby końcówki łopatek dotykały ziemi
Bo do tej pory bardziej się podnosiłam (całe łopatki były w powietrzu) i może dlatego tak mnie bolało, bo gdy dziś spróbowałam tak (jak gdzieś czytałam) że końcuweczki łopatek mają dotykać podłoża to już nie boli tak bardzo jak wtedy
Ale jak powinnam wykonywać to ćwiczenie
Napisano Ponad rok temu
ja jak robilem to odrywalem tylko barki i efekty byly
No właśnie..Jak odrywam tylko barki (tak że końcówki łopatek dotykają podłoża) to spokojnie... A jak podnoszę się bardziej to boooli
Ale nie wiem jak się powinno
Gdyby byly i tak efekty to po co się tak męczyć
Napisano Ponad rok temu
dobrze bedzie
Ufff to ulżyło mi
Bo tak to nie boli, a jak się podnosiłam tak baardziej to strasznie bolało
Napisano Ponad rok temu
No właśnie..Jak odrywam tylko barki (tak że końcówki łopatek dotykają podłoża) to spokojnie... A jak podnoszę się bardziej to boooli
Ale nie wiem jak się powinno
Gdyby byly i tak efekty to po co się tak męczyć
IMO A6W to trening nie dla Ciebie, trening ten składa się z tzw. gigantsetów(seri łaczonych z dużą ilością ćwiczeń), a ta metoda ćwiczeń to zabawa dla barrrdzo zaawansoweanych. 2 kwestia to wykonując te ćwiczenia łopatki powinny byc całkowicie oderwane od podłoża, a głowa trzymana prosto(nie zadzierasz brody do klatki piersiowej).
Napisano Ponad rok temu
IMO A6W to trening nie dla Ciebie, trening ten składa się z tzw. gigantsetów(seri łaczonych z dużą ilością ćwiczeń), a ta metoda ćwiczeń to zabawa dla barrrdzo zaawansoweanych. 2 kwestia to wykonując te ćwiczenia łopatki powinny byc całkowicie oderwane od podłoża, a głowa trzymana prosto(nie zadzierasz brody do klatki piersiowej).
Czyli trzeba się jednak pomęczyć
Zabawa nie dla mnie? Może..Ale próbować warto
Każdy kiedyś dopiero zaczyna, nie jest się od razu zaawansowanym
Napisano Ponad rok temu
Czyli trzeba się jednak pomęczyć
Zabawa nie dla mnie? Może..Ale próbować warto
Każdy kiedyś dopiero zaczyna, nie jest się od razu zaawansowanym
No pewnie że warto, a nawet trzeba- "Trenuj do końca, do upadłego bo życie to walka by dążyc do czegoś". Ale sugerował bym zacząć od czegoś łatwiejszego i stopniowo zwiększać intensywność bo jeżeli na początku jest Ci ciężko wykonać zaplanowane ćwiczenia to szansa, że wytrwasz do końca jest nie wielka.
Napisano Ponad rok temu
ajć dieta
No ja nie jem dużo, ale też napewno nie odżywiam się właściwie.
Macie jakieś linki do dobrych porad co do odżywiania?
Tu jest troche o diecie czyli o zapotrzebowaniu kalorycznym dla kobiet
http://www.forum-kul...?showtopic=3933
Napisano Ponad rok temu
Ale nie dlatego że nie mogę da rady, bo przyzwyczaiłam się już nieco i dała bym radę jeszcze jakiś czas, ale te cwiczenia są strasznie nudne...nie chce mi się robic trzy razy tego samego...eeh
Może poszukam w necie innych zestawów, a może WY mi w tym pomożecie
Mam jeden interesujący filmik, podobają mi się te cwiczenia. A WY co o tym sądzicie? Oto link: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Oczywiście czekam na Wasze propozycje
Wielkie dzięki za wszystko
Napisano Ponad rok temu
I piszę dziś to o czym wiele osób mówiło od samego początku POLEGŁAM Zrobiłam 7 dni (nie ma efektów jak narazie, lecz odpuszczam)
Ale nie dlatego że nie mogę da rady, bo przyzwyczaiłam się już nieco i dała bym radę jeszcze jakiś czas, ale te cwiczenia są strasznie nudne...nie chce mi się robic trzy razy tego samego...eeh
Może poszukam w necie innych zestawów, a może WY mi w tym pomożecie
Mam jeden interesujący filmik, podobają mi się te cwiczenia. A WY co o tym sądzicie? Oto link: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Oczywiście czekam na Wasze propozycje
Wielkie dzięki za wszystko
Uoo... To i tak brawo za te 7 dni. To było logiczne że nie zrobisz więcej Na pewno nie, będąc laikiem. No ale wracając. A6W miałaś specjalnie na wzmocnienie (zwłaszcza górnych) partii mięśni brzucha. ABS to zupełnie inna para kaloszy, i IMO znacznie trudniejsza....
Generalnie nie wiem co masz do swojego brzuch skoro jest płaski jeśli masz jakieś większe ambicje to i tak bez aerobów i diety mało co osiągniesz... a jeśli już... przyjdzie jesień i szybko zgubisz. Tak więc szczerze, możesz się cieszyć że masz brzuch jaki chciałoby mieć 60 % mieszkańców stanów. I większość polek
Napisano Ponad rok temu
Uoo... To i tak brawo za te 7 dni. To było logiczne że nie zrobisz więcej Na pewno nie, będąc laikiem. No ale wracając. A6W miałaś specjalnie na wzmocnienie (zwłaszcza górnych) partii mięśni brzucha. ABS to zupełnie inna para kaloszy, i IMO znacznie trudniejsza....
Generalnie nie wiem co masz do swojego brzuch skoro jest płaski jeśli masz jakieś większe ambicje to i tak bez aerobów i diety mało co osiągniesz... a jeśli już... przyjdzie jesień i szybko zgubisz. Tak więc szczerze, możesz się cieszyć że masz brzuch jaki chciałoby mieć 60 % mieszkańców stanów. I większość polek
No jasne Nie podoba mi się mój brzuch bo chciałam miec podkreślone mięśnie brzucha.
A co do cwiczeń to co tak jasnego jest w tym że przestałam-mówię przecież że to nie możliwości tylko chętci, bo te cwiczenia są strasznie żmudne, no sory ale trenig kolesia na filmiku (link podałam wyżej) jest sto razy ciekawszy
I myślę że spora częśc osób wykonuje A6W od niechcenia, a ja tak nie będę Jest to ciężki trening, no może i skuteczny (nie powiem tego z doświadczenia) ale napewno mogę powiedziec że jest poprostu nudny.
Napisano Ponad rok temu
No jasne Nie podoba mi się mój brzuch bo chciałam miec podkreślone mięśnie brzucha.
A co do cwiczeń to co tak jasnego jest w tym że przestałam-mówię przecież że to nie możliwości tylko chętci, bo te cwiczenia są strasznie żmudne, no sory ale trenig kolesia na filmiku (link podałam wyżej) jest sto razy ciekawszy
I myślę że spora częśc osób wykonuje A6W od niechcenia, a ja tak nie będę Jest to ciężki trening, no może i skuteczny (nie powiem tego z doświadczenia) ale napewno mogę powiedziec że jest poprostu nudny.
Spora część wykonuje to ćwiczenie bo jest po prostu dobre
No, ale jak chcesz. Możesz zrobić ABS, ale moim zdaniem, nie dasz rady Mimo wszystko ja, tak czy siak polecam rowerek, basen, bieganie, gdzie pracują wszystkie mięśnie, ewentualnie robić kilka serii brzuszków i tyle.
PS. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] <-- na przyszłość