Trening masa+rzeźba
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Nie ma masy bez kasy!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
taprzyczyną tego może byc wykonywanie tych samych ćwiczen na klatke?
dieta musi byc bardziej obfita w weglowodany to 1 2 ze rok cwiczysz mozesz miec zastuj i wlasnie bez supli tera bardzo ciezko bedzie tobie ruszyc ale nic straconego wrzuc tutaj trening i poprawimy ale skoro chcesz poprawic wycisk to w FAQ w podwieszonych przejrzyj tam masz arcik moj jak poprawic wycisk w pare tyg i dodatkowo zrob se tera przerwe od silki z 2 tyg zeby org odpoczal
Napisano Ponad rok temu
w FAQ w podwieszonych przejrzyj tam masz arcik moj jak poprawic wycisk w pare tyg
polecam ten trening ładnie wchodzi
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
proponuje też ściągnąć jakiś program dietetyczny z neta i sprawdzić bilans kaloryczny z całego dnia.
co do robienia masy i rzeźby , pozostaje jedynie manipulacja węglowodanami i starać sie budować po woli mase dobrej jakości
Napisano Ponad rok temu
SOBOTA: KLATKA + BICEPS
KLATKA:
Wyciskanie sztangi na ławce skośnej leżąc 2 serie po 12 razy kolejne 2 serie po 10 razy przy czym obciążenie jest większe o 2kg
Wyciskanie Hantelek na ławce poziomej leżąc 4 serie po 12 powtórzeń
Rozpiętki na ławce skośnej 4 serie po 12 powtórzeń
BICEPS:
Unoszenie hantelek w pozycji stojącej w lekkim rozkroku
Gryf łamany na modlitewniku 4 serie przy czym po każdej seri zwiększam obciązenie o 2kg. (12,10,8,6)-Ilość powtórzeń
Unoszenie hantelki w pozycji siedzącej(łokiec sparty na udzie) 4 serie po 12 powtórzeń
NIEDZIELA: NOGI
Przysiad ze sztangą na plecach 4 serie, Przy kolejnych seriach cięzar zwiekszam o 2kg. (12,10,8,6)- Ilośc powtórzeń
Przysiad ze sztangą na klatce piersiowej. Również 4 serie z troche mniejszym ciężarem 8 powtórzen kazda seria
Spięcia na palcach ze sztangą na plecach
I ostatnie cwiczenie nie wiem zbytnio jak nazwać (Siedze na ławce i stopami mam zachaczone gąbki na których są odwazniki i unosze nogi do pozycji siedzącej ) również 4 serie z dokładaniem po 12 powtórzeń
No i potem robie sobie 4 serie brzuszków...
PONIEDZIAŁEK:WOLNE nie dam rady ćwiczyc z przyczyn szkolnych
WTOREK: BARKI
Wyciskanie sztangi z za szyji siedząc 4 serie z dokładaniem po 2 kg (12,10,8,6)-Liczba powtórzeń
Podciąganie sztangi do brody na stojąco bez dokładania ciężarów 4 serie po 12 powtórzeń
Unoszenie Hantelek nad głowe na siedząco 4 serie po 12 powtórzeń bez dokładania cięzarów
Unoszenie hantelek z przed siebie z prostymi rękami aż na d głowę 4 serie po 12 powtórzeń
Na koniec robie łamanym gryfem przedramie 4 serie po 12 powtórzeń
ŚRODA: PLECY + TRICEPS
Staje w lekkim rozkroku pochylam się i przy wyprostowanych plechach: Podciąganie sztangi prostej do brzucha 4 serie po 12 powtórzeń
Jestem sparty jedną nogą i ręką o ławke, wyprostowane plecy. Unoszenie hantelek do brzucha 4 serie po 12 powtórzeń
TRICEPS:
Wyciskanie gryfu łamanego z za głowy do prostych rąk
Wyciskanie francuskie hantelkami 4 serie po 12 powtorzen
Następnie ustawiam krzesło przed ławką spieram się na niej rękami nogi trzymam na krześle i obniżam się w dół i spowrotem do góry każda seria po 15 razy za kazdym razem na brzuchu kłade odważnik około 5kg żeby było ciężej.
CZWARTEK: KLATKA + BICEPS - TAK SAMO JAK W SOBOTE
PIĄTEK: WOLNE
Nie denerwujcie się że opis mojego planu taki pogmatwany ale nie znam dobrze wszystkich nazw cwiczen Prosze doradzcie mi jakie produkty mam spożywać aby mieć lepsze efekty, skoro za malo weglowodanow to co więcej mam jeść?
Z góry dzięki i pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
P.S nie spinam sie czekam na odpowiedź
Nie ma masy bez kasy!
Napisano Ponad rok temu
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co jeszcze doradzicie? Może coś zmienić w treningu. Albo jakich produktów jeść najwięcej?