, jak myślicie w jakie dni co ćwiczyć tak aby worek nie utrudniał przyrostów.  Zapodajcie parę propozycji co by kiedy ćwiczyć, tylko mi nie wypisujcie jak
 , jak myślicie w jakie dni co ćwiczyć tak aby worek nie utrudniał przyrostów.  Zapodajcie parę propozycji co by kiedy ćwiczyć, tylko mi nie wypisujcie jak  haha
   haha

Napisano Ponad rok temu
 , jak myślicie w jakie dni co ćwiczyć tak aby worek nie utrudniał przyrostów.  Zapodajcie parę propozycji co by kiedy ćwiczyć, tylko mi nie wypisujcie jak
 , jak myślicie w jakie dni co ćwiczyć tak aby worek nie utrudniał przyrostów.  Zapodajcie parę propozycji co by kiedy ćwiczyć, tylko mi nie wypisujcie jak  haha
   haha

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 klasa maturalna i w chuja obowiązków.  Hantle, ławka, sztanga. Ogólnie podstawowy sprzęt. Starz to ok 2 lata.
  klasa maturalna i w chuja obowiązków.  Hantle, ławka, sztanga. Ogólnie podstawowy sprzęt. Starz to ok 2 lata.

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 Mam czasu jak gotówki
  Mam czasu jak gotówki  zero
 zero  2 dni w tygodniu mam do dyspozycji siłkę. Za jakiś miesiąc będę  miał więcej czasu i normalny plan treningowy zacznę. a narazię potrzebuje plan dwudniowy z uwzględnieniem worka. Co za sztuka ułożyć czterodniowy plan
  2 dni w tygodniu mam do dyspozycji siłkę. Za jakiś miesiąc będę  miał więcej czasu i normalny plan treningowy zacznę. a narazię potrzebuje plan dwudniowy z uwzględnieniem worka. Co za sztuka ułożyć czterodniowy plan  

Napisano Ponad rok temu

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| zapytanie o treningi w tarnowie! | MIECZ i SZTUKA WALKI MIECZEM | 
 |   
 | ||
| trening pałki a sparing - jest przelozenie? | WALKA NOŻEM, BROŃ | 
 |   
 | ||
| trening wytrzymalosci miesniowej | Inne sporty | 
 |   
 | ||