Krzysiekl13
Guest_MariuchxD_*
Napisano Ponad rok temu
milego szusowania
Napisano Ponad rok temu
1. Wyciskanie sztangi na ławce skośnej głową w górę - 12, 10, 8
2. Wyciskanie hantli na ławeczce skośnej głową w górę - 10, 10, 10
3. Rozpiętki na ławeczce skośnej głową w górę - 12, 12, 12
4. przenoszenie hantla 3x 12
+ tric ..ale zorbilem tylko wysickanie sztnagi w w askim uchwycie i pompki odwroconeo 4x20
ABS wieczorem
Napisano Ponad rok temu
ABS II jak dam rade
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Omg ... Ludzie spokojnie, pamiętaj nie panikuj. Nic się nie dzieje, a jeżeli tak to na badaniach wyjdzie. Odpocznij, zobaczysz przejdzie. Pamiętaj spokój to najważniejsze czego potrzebujesz. No i powiedz co ci lekarze powiedzieli. Powiem ci z doświadczenia, że nic nie powiedzą - wszystko będzie ok. Też kiedyś tak miałem, byłem na badaniach miałem tą maszynę co mierzyła coś przez 24 godziny na dobę. Próbę wysiłkową też przechodziłem i było dobrze. Teraz już mnie raczej nie boli. Głowa do górytylko nie idź w stronę światła
Napisano Ponad rok temu
ufffffffff .....
ale i tak kuje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dzisiaj poszla tylko klata z racji tego ze zacozlem cw o 21 30
1. Wyciskanie sztangi na ławce skośnej głową w górę - 12x35kg,10x40kg.8x50kg,20x50kg
2. Wyciskanie hantli na ławeczce skośnej głową w górę - 12x30kg.10x30kg.10x37kg.12x37kg
3. Rozpiętki na ławeczce skośnej głową w górę - 12, x25kgkg 12, 30kg 12 34 kg
4. przenoszenie hantla 3x 12 13 kg
ciezary podane w przyblizeniu...
Napisano Ponad rok temu
chociaz i tak od kilku lat jest duzo lepiej niz jak do szkoly chodzilem zawsze sobie z tym sam radem dawalem, przedewszystkim spokoj tak jak juz wczesniej ktos pisal, bo takie akcje jak ty zrobiles typu "O K.URWA UMIERAM" tylko pogarszaja sprawe...
Podobnie mam trenuję, często się uczę i nie wysypiam do końca, w szkole się denerwuję na idiotów, w autobusie denerwuję sie na stare babcie i to wychodzi samo z siebie. Ale tak jak napisał Meehau nie można sobie wmawiać choroby. Mam sąsiada który przeszedł operacje (podobną jak milion innych ludzi) ale on sobie coś cały czas wmawia i cała rodzina nad nim musi cały czas usługiwac.
Napisano Ponad rok temu
Ale za to ABS II zdrobilem
[ Dodano: 2008-01-05, 20:54 ]
Plecy:
1. opady tłowia 3x12 (rozgrzewka) tu lajtowo raczej zeby ukrwić prostowniki tylko
2. podciąganie na drążku 4x12 (nachwyt szeroki chwyt , jak 12 za mało zawieś cięzar na pasie )
3. martwy ciąg 12x30khg przgrzewka .. pozniej 3x12 (50KG)
4. wiosłowanie sztangą podchwyt /nachwyt 2x 12 10 8 30 35 40 KG
5. wiosłowanie hantlem 4x12 15 KG
Bicepsy:
1. Uginanie ramion ze sztangielkami stojąc - 12, 10, 10, 8 15 KG , 20KG 20KG 20KG
2. Uginanie ramion ze sztanga 12, 10 , 8 (tu ma być ostro bo to ćwiczenie najlepiej 20KG,25KG.30KGbuduje mase bicepsów )
3. Uginanie o kolano - 3 x 12 (buduje szczyt bicepsu ) 7.5 KG
4. młotki -3x12 15 KG
[ Dodano: 2008-01-05, 20:57 ]
brawo !! nie trzaba edytowac postow sa nowe sa dodawane bezposrednio pod stary post ..
!!!!!
Guest_buchuuuu12_*
Napisano Ponad rok temu
a moge pojechac towim trenigiem ???
ile beirzesz na klatre ??
Napisano Ponad rok temu
po to jest forum, aby z niego wyciągac informacje- co za pytanie xD- OCZYWIŚCIEM, ŻE MOŻESZ!a moge pojechac towim trenigiem ???
tu rzadne trening nie mają praw autorskich
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
DIETA I SUPLEMENTACJA-KOBIETA
- Ponad rok temu
-
Moj dziennik :]
- Ponad rok temu
-
Zbicie z masy i tłuszczu. Schodzę z 90kg.
- Ponad rok temu
-
Dziennik Wannabe
- Ponad rok temu
-
dziennik krzycha
- Ponad rok temu
-
Dziennik Datula
- Ponad rok temu
-
Dzienniczek Madziczka :)