Ok, do rzeczy

Więc zaczołem ćwiczyć jakieś 2 tygodnie temu u sąsiada na strychu , ma tam sztange, ławeczke itp... ma obciążenie 65 kg, lecz ja jestem początkujący... waże 60 KG , mam 179 cm wzrostu. Kupiłem sobie kreatyne SteroMax 500 g. Niestety jestem troszki słaby wyciskam 40 - 45 kg ;/ i mam takie pytanie jaki trening będzie dla mnie odpowiedni ? co i kiedy mam ćwiczyć, i jak mam zażywać kreatyne, ponieważ jestem chudy jak Ch..
 ale mam nadzieję, że coś ze mnie jeszcze będzie
 ale mam nadzieję, że coś ze mnie jeszcze będzie  Ostatnio robiliśmy taki trening :
 Ostatnio robiliśmy taki trening :3 x w tygodniu wyciskanie na klatke - 4 x 8 powtórzeń, przerwy 20 sekundowe po serii, później biceps 4 x 8, brzuszki 3 x 20, oraz pompki 4 x 10. Czy to jest dobry trening ? czy coś muszę do niego dożucić ? bieganie itp ? I mam jeszcze takie pytanko w jakim czasie podczas brania kreatyny będą widoczne jakieś efekty ? z góry dziękuje za odpowiedź
 pozdrawiam
 pozdrawiam   

najwięcej siły i masy Ci przyjdzie właśnie teraz jak zaczynasz ćwiczyć.Nie bierz sie za kreatyny zostaw sobie ją na pózniej najlepiej bierz jakies masówki gainery albo carbo z wpc zmieszaj i będzie dobrze
 najwięcej siły i masy Ci przyjdzie właśnie teraz jak zaczynasz ćwiczyć.Nie bierz sie za kreatyny zostaw sobie ją na pózniej najlepiej bierz jakies masówki gainery albo carbo z wpc zmieszaj i będzie dobrze   A i trening masz do dupy
 A i trening masz do dupy  ![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif) i teraz mam jej nie brać
 i teraz mam jej nie brać  pomysl ile kupilbys odzywek za te papierosy hehe
 pomysl ile kupilbys odzywek za te papierosy hehe

Ponad rok temu
 Ponad rok temu

FaceBook
 FaceBook