Ceny treningów.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Od 5 do 9 treningow tygodniowo , poniewaz mozna tez przychodzic na mlodsze grupy i dziennie zaliczac 2 treningi 8)40 zł miesiąc 5 treningów tygodniowo 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mnie interesuje Opole...wie ktos ile tam kosztuje taekwondo /msc ?
A i jeszcze jedna wazna sprawa....w opolu jest jeden wiekszy klub ktory prowadzi zajecia w roznych miejscach, czy mozna trenowac 5x w miesiacu w tych roznych miejscach....(ale zamotalem) chodzi mi o to czy placac powiedzmy 50 pln moge jeden raz trenowac na ulicy x a drugi raz na ulicy Y, czy po prostu to sa autonomiczne sekcje i nalezy uiscic oplate w kazdej z nich chcac cwiczyc powiedzmy 4 x w tygodniu?
Pytam sie bo mam zamiar studiowac w tym miescie a sport to zdrowie:P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1-grupa poczatkujaca
2-grupa srednio zawansowana
3-grupa zawansowana
czyli 3X3 = 9 ; P
Napisano Ponad rok temu
za kilka lat sie wybieram na studia do Gdańska... jest tam sekcja TKD?? jakie są tam ceny i warunki mniej więcej??
Napisano Ponad rok temu
za kilka lat sie wybieram na studia do Gdańska... jest tam sekcja TKD?? jakie są tam ceny i warunki mniej więcej??
ale... no niewaidomo jak to bedize pozniej50 zl/mies. za 3 (4?) treningi w tygodniu, od 2 cup 40 zl, kadra 30. a czarne pasy chyba 20
Napisano Ponad rok temu
za kilka lat sie wybieram na studia do Gdańska... jest tam sekcja TKD?? jakie są tam ceny i warunki mniej więcej??ale... no niewaidomo jak to bedize pozniej50 zl/mies. za 3 (4?) treningi w tygodniu, od 2 cup 40 zl, kadra 30. a czarne pasy chyba 20
bardzo ino fajno. dzięki. a jeszcze pytanko jaka federacja?? i czy jak mam 2 cup w GTF to będe 40 zł płacił czy to musi być w waszej, czy to zalezy od humoru trenera??
Napisano Ponad rok temu
Niestety takie są realia tego miasta
A ilość treningów za tę cenę to tak na prawdę ile kto chce.
Napisano Ponad rok temu
Codziennie poza piątkiem są dwa treningi (w sumie 4 treningi gr.podst. i 4 gr.zaaw. + piątek same walki).
Napisano Ponad rok temu
Nom, Warszawa - 75 zeta (a może już 80?), a co 3 miesiace +5 zł.
Codziennie poza piątkiem są dwa treningi (w sumie 4 treningi gr.podst. i 4 gr.zaaw. + piątek same walki).
A w ktorej sekcji
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Seniorzy - Guru
- Ponad rok temu
-
TKD w Barze!!!
- Ponad rok temu
-
Zawody we free-style form TKD (bez broni)
- Ponad rok temu
-
ile czasu ważny jest stopień?
- Ponad rok temu
-
fala niepotrzebna?
- Ponad rok temu
-
"ITF = kickboxing, WTF jest lepsze"
- Ponad rok temu
-
Pytanie o trenera