Kilka wskazówek przy treningu na rzeźbe
Napisano Ponad rok temu
w redukcji bardzo wazna jest odpowiednia dieta z proporcjami
białko 2,5 -3g /kg
weglowodany ok 2g/kg
tłuszcze ok 1,3g/kg
2. Trening intensywniejszy, krotsze przerwy miedzy seriami...
3. powinno byc ok
4.
mozeszczy mogę CLA i OMEGE 3 włączyć do codziennej suplementacji?
nieI czy takie branie CLA przez cały rok (nawet podczas przyszłych cyklów na mase, nie zada mi spadków mięśnia?
Kwasy tłuszczowe zawarte w Omedze 3 bedą w rybach takze jak bedziesz mial ryby w diecie to Omege bym sobie odpuścił
Zobaczymy co reszta powie
Napisano Ponad rok temu
jak bedziesz robil rzezbe to szybciej sie zredukuje tluszcz1. Czy podczas redukcji jest duża różnica czy będę robił trening na mase czy na rzeźbe?
jak bedziesz robil mase i redukcje to tak w parze to raczej nie zbyt dobre polaczenie no chyba ze bedziesz walic na czysty miesien
szybciej leci tluszcz2. Jeżeli rzeczywiście trening na rzeźbe jest lepszy podczas redukcji to wytłumaczcie w kilku słowach dlaczego własnie tak jest że jest on lepszy.
3 bieganie,rowerek,basen,skakanka,a najlepsze to bedzie rozrywka z dziewczyna na lozku to najlepsze na spalanie - to dla urozmaicenia zeby nie tylko biegac j/w krotkie przerwy
bedziesz zyc4. (nie chcę zakładać nowego tematu) czy mogę CLA i OMEGE 3 włączyć do codziennej suplementacji? A nie tylko podczas cyklu? I czy takie branie CLA przez cały rok (nawet podczas przyszłych cyklów na mase, nie zada mi spadków mięśnia?
Napisano Ponad rok temu
jak bedziesz robil rzezbe to szybciej sie zredukuje tluszcz1. Czy podczas redukcji jest duża różnica czy będę robił trening na mase czy na rzeźbe?
jak bedziesz robil mase i redukcje to tak w parze to raczej nie zbyt dobre polaczenie no chyba ze bedziesz walic na czysty miesienszybciej leci tluszcz2. Jeżeli rzeczywiście trening na rzeźbe jest lepszy podczas redukcji to wytłumaczcie w kilku słowach dlaczego własnie tak jest że jest on lepszy.
3 bieganie,rowerek,basen,skakanka,a najlepsze to bedzie rozrywka z dziewczyna na lozku to najlepsze na spalanie - to dla urozmaicenia zeby nie tylko biegac j/w krotkie przerwybedziesz zyc4. (nie chcę zakładać nowego tematu) czy mogę CLA i OMEGE 3 włączyć do codziennej suplementacji? A nie tylko podczas cyklu? I czy takie branie CLA przez cały rok (nawet podczas przyszłych cyklów na mase, nie zada mi spadków mięśnia?
poziom twoich wypowiedzi jest zadziwiajacy...
1 tyle roznych treningow ze za słabo sprecyzowałes pytanie by moc jednoznacznie na nie odpowiedziec
2 jw
3 ABS za bardzo Ci w redukcji nie pomoze bo to nie jest trening redukcyjny a masowy. wyprobuj to co kolega zaproponował czyli trening bardziej intensywny ale nadal pozostan przy małej liczbie powt i duzym ciezarze. w nie treningowe rób HIIT
4 mozesz
5 nie chce mi sie .. wybacz. jestem Tu tylko przelotem.