Jakis ostry trening bicepsow i tricepsow...
PATRYK6661418048765
Ponad rok temu
Kurcze juz od dluzszego czasu mam problem z roztrenowaniem tych grup miesniowych... od dluzszego czasu nie urosla mi lapa:///... juz nie pamietam co to sa zakwasy na bicepsie i tricepsie... podajcie mi jakies cwiczenia na te dwie grupy miesniowe... Dzieki Z Góry
INEED$
Ponad rok temu
Podaj jakim planem cwiczyles do tej pory to zmienimy, staz masz odpowiedni wiec moze zainteresuje cie priorytet ?
Guest_maks_* Ponad rok temu
moze spróbuj 21 , hantelki zamień na sztange lub odwrotnie , zmniejsz prędkośc wykonywanego ćwiczenia zeby bardziej przeciazac mięsień , proponuje tez ruchy oszukane i negatywne
Joks
Ponad rok temu
a moze poprostu skup sie na diecie i regeneracji
bo nawet od mimowolnego machania sztanga i sztangielkami od niecheci gdyby dieta byla to miesnie by rosly. bo przeciez kazde cwiczenie na biceps jakie robisz zrywa włókna miesniowe. moze jedno bardziej drugiej mniej efektywnie no ale jesli masz zero null przyrostow to problem lezy glebiej niz w zmianie cwiczen
mroczny_ryj
Ponad rok temu
ja polecam na bicka 21 tak jak mówił marks napisał rób to na sztandze łamanej najlepiej
TheAnSwEr
Ponad rok temu
a 21 nie stosuje się bardziej na dopompowanie miesni na koniec teningu bicepsów?
Guest_maks_* Ponad rok temu
moze i priorytetem było to dopompowanie ale jest to dobre ćwiczenie nie tylko na pompowanie bicka pod koniec treningu , zwłaszcza ze wprowadza innowacyjnosc w pracy tych mięsni a nie tylko stałe machanie w ten sam sposób
Bulet
Ponad rok temu
Armageddon ramion... Wpisz w google bo pewnie nie macie u nic na ten temat.
MikolajWB3
Ponad rok temu
Bulet
Ponad rok temu
mam taki obowiazek ?
jesli uwazasz ze zle doradziłem, uargumentuj to chetnie podyskutuje.
jesli uwazasz ze zle doradziłem, uargumentuj to chetnie podyskutuje.
TheAnSwEr
Ponad rok temu
Armageddon ramion... Wpisz w google bo pewnie nie macie u nic na ten temat
a nie sądzisz, że te dwa linki w jego wypowiedzi to wystarczający argument?jesli uwazasz ze zle doradziłem, uargumentuj to chetnie podyskutuje
Bulet
Ponad rok temu
Słuchaj ja nie musze tu przegladac co wy macie na tym forum nie mam na to czasu. Pytam czy zle doradziłoem odnosnie planu na rece... bo Tyle wypowiedzi a w zadnej nie daliscie złotego i niezawodnego ( bo niezadowolonych jeszcze nie spotkałem) srodka na zwiekszenie ramienia.
TheAnSwEr
Ponad rok temu
ja nie neguje Twojej rady odnośnie treningu.
Chodzi o stwierdzenie:
Chodzi o stwierdzenie:
Skoro nie masz czasu na przeglądanie co jest na forum, a czego nie ma to takie gdybanie możesz sobie darowac.pewnie nie macie u nic na ten temat
Joks
Ponad rok temu
spoko TheAnSwEr ten bulet to chyba kolega szeregowca
bo dzis tylko w treningu afery szuka
Q3d2!0r
Ponad rok temu
juz nie pamietam co to sa zakwasy na bicepsie i tricepsie...
Ja tego nie mogę pojąc
PZDR
TheAnSwEr
Ponad rok temu
no właśnie widziałembo dzis tylko w treningu afery szuka