←  Trening dla początkujących

Forum-kulturystyka.pl

»

Jakis ostry trening bicepsow i tricepsow...

PATRYK6661418048765 - zdjęcie PATRYK6661418048765 Ponad rok temu

Kurcze juz od dluzszego czasu mam problem z roztrenowaniem tych grup miesniowych... od dluzszego czasu nie urosla mi lapa:///... juz nie pamietam co to sa zakwasy na bicepsie i tricepsie... podajcie mi jakies cwiczenia na te dwie grupy miesniowe... Dzieki Z Góry :padam:
Odpowiedz

INEED$ - zdjęcie INEED$ Ponad rok temu

Podaj jakim planem cwiczyles do tej pory to zmienimy, staz masz odpowiedni wiec moze zainteresuje cie priorytet ?
Odpowiedz

Guest_maks_* Ponad rok temu

moze spróbuj 21 , hantelki zamień na sztange lub odwrotnie , zmniejsz prędkośc wykonywanego ćwiczenia zeby bardziej przeciazac mięsień , proponuje tez ruchy oszukane i negatywne
Odpowiedz

Joks - zdjęcie Joks Ponad rok temu

a moze poprostu skup sie na diecie i regeneracji :rotfl: bo nawet od mimowolnego machania sztanga i sztangielkami od niecheci gdyby dieta byla to miesnie by rosly. bo przeciez kazde cwiczenie na biceps jakie robisz zrywa włókna miesniowe. moze jedno bardziej drugiej mniej efektywnie no ale jesli masz zero null przyrostow to problem lezy glebiej niz w zmianie cwiczen :hyhy:
Odpowiedz

mroczny_ryj - zdjęcie mroczny_ryj Ponad rok temu

ja polecam na bicka 21 tak jak mówił marks napisał rób to na sztandze łamanej najlepiej
Odpowiedz

TheAnSwEr - zdjęcie TheAnSwEr Ponad rok temu

a 21 nie stosuje się bardziej na dopompowanie miesni na koniec teningu bicepsów? :wstyd:
Odpowiedz

Guest_maks_* Ponad rok temu

moze i priorytetem było to dopompowanie ale jest to dobre ćwiczenie nie tylko na pompowanie bicka pod koniec treningu , zwłaszcza ze wprowadza innowacyjnosc w pracy tych mięsni a nie tylko stałe machanie w ten sam sposób :hyhy:
Odpowiedz

Bulet - zdjęcie Bulet Ponad rok temu

Armageddon ramion... Wpisz w google bo pewnie nie macie u nic na ten temat.
Odpowiedz

MikolajWB3 - zdjęcie MikolajWB3 Ponad rok temu

Armageddon ramion... Wpisz w google bo pewnie nie macie u nic na ten temat.

Pierw sprawdź co jest a potem mów

Armagedon
Armagedon
Odpowiedz

mam taki obowiazek ?

jesli uwazasz ze zle doradziłem, uargumentuj to chetnie podyskutuje.
Odpowiedz

Armageddon ramion... Wpisz w google bo pewnie nie macie u nic na ten temat

jesli uwazasz ze zle doradziłem, uargumentuj to chetnie podyskutuje

a nie sądzisz, że te dwa linki w jego wypowiedzi to wystarczający argument? :kwasny:
Odpowiedz

Słuchaj ja nie musze tu przegladac co wy macie na tym forum nie mam na to czasu. Pytam czy zle doradziłoem odnosnie planu na rece... bo Tyle wypowiedzi a w zadnej nie daliscie złotego i niezawodnego ( bo niezadowolonych jeszcze nie spotkałem) srodka na zwiekszenie ramienia.
Odpowiedz

ja nie neguje Twojej rady odnośnie treningu.
Chodzi o stwierdzenie:

pewnie nie macie u nic na ten temat

Skoro nie masz czasu na przeglądanie co jest na forum, a czego nie ma to takie gdybanie możesz sobie darowac.
Odpowiedz

Joks - zdjęcie Joks Ponad rok temu

spoko TheAnSwEr ten bulet to chyba kolega szeregowca :rotfl: bo dzis tylko w treningu afery szuka
Odpowiedz

Q3d2!0r - zdjęcie Q3d2!0r Ponad rok temu

juz nie pamietam co to sa zakwasy na bicepsie i tricepsie...

Ja tego nie mogę pojąc :rotfl: ...słabo ćwiczysz w takim razie.Nawet przy dobrym,zaznaczam dobrym treningu na klate(wyciskanie na skosie i na płaskiej) odczuwa sie zakwasy na tricepsie a ty piszesz ze nie wiesz co ty znaczy.Zrób dobrego francuza ,pompki w podporze tyłem(oczywiście jest jeszcze sporo innych ćwiczeń)-jak nie będziesz mógł zgiąć ręki to znaczy że porządnie poćwiczyłeś...To samo tyczy się bicepsa

PZDR
Odpowiedz

bo dzis tylko w treningu afery szuka

no właśnie widziałem :hyhy: przychodzi jakis burak i zgrywa speca :P
Odpowiedz