czy po krecie nabiera sie samej masy miesniowej? a moze troszke fatu? hmm... jak ona dziala...
![:zdegustowany:](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/disgust.gif)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hehe dokladniepo pierwszym cyklu Mr. Olimpia jest twoje
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
hmm jk napisalem w innym temacie ... diete stosuje w 80-90%...
niema sie co oszukiwac hehe nikt nie przestrzega tak rygorystycznie diety by nie byly potrzebne nam odzywki typu carbo, bialko, gainer bo po pierwsze jedzenie byloby zbyt drogie a po drugie pracujac czy bedac w szkole tez nie unikniemy bledow zywieniowych. no i czesto rodzice narzekaja ze dziwaczymy i daja poprostu nam to co przygotowali do jedzenia. wiec przestagac diety to moga zawodowi kulturysci ktorzy maja o tym wielkie pojecie,czas,pieniadze a i tak uzupelniaja ją bialkiem i innymi suplami. wiec niestety takie suple nalezy mimo woli do kazdego cyklu masowego dodac bo zeby myslec o masie trzeba byc chociaz o 500 kcl na plusie wzgledem swojego zapotrzebowania i czy to rowniez uwzgledniles w dieciepodkreslam ze nie chce przytyc na jakis gainerach
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
gainera tak samo jak i bialko mozna stosowac bez zadnych przerwwystarczy mi jeden miesiac gainera ...?
i o to sie nie martw. musialbys miec zlote geny by robic 4-6 kg w miesiac. w takim tempie w 4 miesiace dojechalbys do 100 kg a to przeciez nie mozliwenie chce przytyc bardzo duzo ...
kreatyna to 6 miesiecy stazudopiero wtedy krete ??
dobrzenajpierw gainer+ dietka+ witaminki
nalezaloby dokupic chociaz dextrojuice do tej kreatyny ale po odpowiednim stazuwtedy kupuje sobie mono + dietka+ witaminki tak
Napisano Ponad rok temu
jezeli Joks tak mowisz to po co przeplacac i kupowac gaineramozesz rowniez dobrze po duzym opakowaniu przytyc 1 kg lub nic
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dokladniepredzej sie przytyje na gainerze niz na kretce z deficytem ww/b/t/kcal w diecie
Napisano Ponad rok temu
dokladnie
napisze to tak zebys zrozumial
Napisano Ponad rok temu
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
kreta a mleko |
Dieta |
|
![]()
|
||