Wszyscy maja dziennik... mam i ja:)
Napisano Ponad rok temu
od środy (dziś jest piątek ) zacząłem machać sztangą na ławce skośnej.. narazie ładuje 20kg x 10 po 3 serie wiem słabo zapewne ale Wy też tak zaczynaliście (chyba )
ogólnie troche mnie zawiedliście, nikt nie napisał nic o moim nowym planie tereningu z postu wyżej..
dziś zastanawiałem sie nad jedną sprawa: co jest lepsze zrobienie np. 10x3 na dużym obciązeniu, czy 20x3 na lżejszym obciązeniu - dodam że chodzi o mase fajnie jakby ktoś mi pomógł bo jak nie to nowy temat założe
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli ćwiczysz na mase to rób ćwiczenia w systemie 12/10/8/6 oczywiście nie wszystkie.
Ja na ławce skośnej zaczynałem od 30 kg - 10 razy, ale ja też jestem początkujący.Lepsze jest ćwiczenie na mniejszym obciążeniu z mniejszą ilością powtórzeń gdy robisz mase, bo duża ilość powtórzeń jest na rzeźbe.
Co do treningu to ja bym go zmienił...
Pozdrawiam i życze Ci powodzenia
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
dzieki Broly za posta a co byś zmienił w moim treningu.. ja tam jeszcze zbytniego pojęcia nie mam o masowaniu ( tak to sie chyba nazywa ) choć wiem juz więcej niż 2 tyg temu
zastanawiam się teraz poważnie nad zakupem gainera XXl 3kg no i bym to sobie łykał z kreatynką mega caps 1250 olimpu.. jakby ktoś tutaj zajrzał i czytał, to bedę wdzięczny za rade cóż począc
Napisano Ponad rok temu
hmmmm no ,powinno być ..wiekszy ciężar i mniej powtórzen 12/10/8/6 ok,bardzo ważna jest tu progresja cięzaru ,na każdą partie o trening powinieneś zwieksza ciężar + ~1 kg.Lepsze jest ćwiczenie na mniejszym obciążeniu z mniejszą ilością powtórzeń gdy robisz mase, bo duża ilość powtórzeń jest na rzeźbe.
Napisano Ponad rok temu
a może na chama wzaić i to i to u kolesia widziałem jeszcze,m ze ma jakies gainerki [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] już bym jakby co wział u jednej osoby, żeby zaoszczedzić na przesyłce..
w ogóle to dzięki Ci pit81 za odwiedziny wiedziałem,że mozna na Ciebie liczyć
Napisano Ponad rok temu
i wszystko ok, wiec polecam tę osobe.
pzdr!
"Jeśli doping - to tylko forma najczystsza!"
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Napisano Ponad rok temu
tak na oko liuczyłem i chyba to starcza na ponad 4 miechy no fajno.. ciekawe kiedy przyjdzie
Napisano Ponad rok temu
Ja właśnie delektuje sie moją ostrowią, później bananek i kimono
pzdr!
Napisano Ponad rok temu
Ariello, u Ciebie wyczytałem, że to też masz.. jak to dawkujesz.. (dodam że mam jeszcze mega caps krety, które biore 2 rano i dwa po treningu)
Napisano Ponad rok temu
a bialo 1,6kg to ci starczy na kolo mioesiac gora poltora
ja np biore okolo 12g rano 12g po treningu i 24g przed snem i 3 paczki po 800g starczymy mi na 2 miesiace czyli miesiecznie kolo 1200g jem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hyhyhyh to jakieś z importukupiłem 1.5 kg truskawek
Napisano Ponad rok temu
okJa biore po 30g około południa
nie !! lepiej twaróg bo jego białko wchłania sie do 8 godzin , wiec cały czas rosniesz w nocyprzed snem.
Napisano Ponad rok temu
mało troche nie bedzie takiego stęzenia jak powinno być,powinno być 4 rano i 4 wieczorem !!!dodam że mam jeszcze mega caps krety, które biore 2 rano i dwa po treningu)
dzięki za gadkę chłopaki dużo sie dowiedziałem jak dawkowac
a czy też macie takie wrażenie po siłowni (gdzieś 20 min. po treningu) że możecie tam jeszcze wrócić? ja tak mam, że wychodze z siłki i sobie myślę, że wcale sie nie zmęczyłem.. to dobrze? może powinienm sie bardziej katowac, na progu wytrzymałości..
no ale jakby nie było, to efekty troszku już widac;)