Wszyscy maja dziennik... mam i ja:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dziś siłke musze odpuscić, no bo zamknieta, może w domu coś porobie - wypadałoby sie poruszac
może mój organizm sie tak szybko regeneruje czy co.. no bo w poniedziałki mam siłke rano, a potem lece na uczelnie na 12 i jest spoko bez problemu sie ruszam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
heheheh kiedyś z kumplem zrobiliśmy maraton na nogi ,spore ciężary wtedy poszły .po 2 h treningu wypełzaliśmy z siłki ,a next dnia to zgon całkowity ,nawet nie byłem w stanie dojść do kiblahehehe.. jak pójde w piatek to zrobie wsuyztsko, żebym sie nie mógł ruszac po terningu
pozdro.paqj paqj
Napisano Ponad rok temu
już prawie tydzień jadę ma ostwowi - no daje rade jakochś z mleczkiem wymiata:) z wodą gorzej.. ale czego to sie nie zrobi.. mam trochę problemy z rozpuszczeniem tego często mam grudki pływające u góry płynu może macie jakiś pomysł jak wy to robicie, o ile nie macie tego problemu co ja? no i popijam sobie ostrowie 3x dziennie dlaje na krecie jade
już w weekend będzie miesiąc ćwiczeń
na siłce próbuję się katować, dziś szczególnie bicepsy - były zarąbiście twarde jak konczyłem no ale teraz to już w sumie nie czuje,. ze na siłce byłem, może tylko lekko
pozdro - mam nadzieje, że też oczekujecie wyników warzenia i mierzenia jak ja
Napisano Ponad rok temu
jakie efekty ? ja jestem zadowolony
+2kg
+2,5 cm w bicu
+2 cm w klacie
brzuch bez zmian - nie wiem, czy źle, czy dobrze, ale nie rusza mnie to.. zastanawiałem sie nad wprowadzeniem a6w, ale chwilowo mam lenia.. choć moze sie zmotywuję, bo wczoraj mierzyła mnie Dziewczyna (moja:P) i powiedziała, że fakltycznie coś widać, że trenuję no ja tez efekty widze na wiosne chce wypracowac fajną sylwetke
a przez następny miesiąc chce osiagnac metr w klacie - brakuje 1cm:P no i przytyc minimum 1kg, dodatkowo przyrost w bicepsie mile widziany
no i poczytałem jesszcze raz wasze wszytskie posty... i zastanawiam się nad odłożeniem krety na jakiś czas, bo mówicie, że początkowo mi to nic nie da, a potem sie przyda, no to po co mam to teraz marnowac..? naraziue jade na ostrowi + kreta 1250 - co sądzicie? jeden głos za odłozeniem i odkładam
Napisano Ponad rok temu
nie no jak juz jedziesz na krecie to pojedz do 6 tyg z kretą i zrób przerwe od kretki tak z 2 mc. w czasie przerwy dalej sie masuj i dorzuć jakis gejnerek, tzn cały czas szamaj jakiś geynerejno i poczytałem jesszcze raz wasze wszytskie posty... i zastanawiam się nad odłożeniem krety na jakiś czas, bo mówicie, że początkowo mi to nic nie da, a potem sie przyda, no to po co mam to teraz marnowac..? naraziue jade na ostrowi + kreta 1250 - co sądzicie? jeden głos za odłozeniem i odkładam
pozdro
ps wyniki całkiem spoko:
Napisano Ponad rok temu
a kreta - popieram Pita.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
"Jeśli doping - to tylko forma najczystsza!"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
teraz nie wiem czy jest sens pokazywac foty.. chyba nie.. zrobie je tylko dla siebie może a Wam wrzuce może za miecha jak już będzie może czym się pochwalic
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no troszkę mnie nie było, bo po formacie jakoś nie zaglądałem, potem kolos za kolosem.. ale na takie zaproszenie musiałem odpowiedziec..
co u mnie? dalej jade na krecie.. zastanawiam się ile jeszcze? (może ktoś powie..? ) biore już 1,5 miecha... zmiana w budowie zauważalna (ćwicze też 1.5 miecha) ostatnimi czasy już rezygnuję z ogólnorozwojówki.. póki jeszcze się nie zabrałem za wymyslenie jakiegoś planu top rypię sobie na zmianę jednego dnia klate i plecy a drugiego ręce ( w międzyczaise nogi-bez katowania i brzuch)
ogólnie jakos leci
pozdro dla wszystkich co tutaj zaglądają i cokolowiek czytaja
Napisano Ponad rok temu
krete mogles wziasc jak bys juz jechal normalnie na mase
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
krete mogles wziasc jak bys juz jechal normalnie na mase
no tak, teraz juz wiem, ale jasko młody i głupi od razu wziałem i jak mi powiedzieli bardziej doświadczeni fporumowicze - to zebym nie porzesatawał narazie to jechałem na krecie
strasznie dziwny ten trening
nom .. pewnie masz racje.. ułoże coibie coś w oparciu o jakieś gotowce, co by mi sie podobało to moze jeszcze to zawodowcy poprawia, i będzie coś dobrego z tego
Napisano Ponad rok temu
link do planu i rozmowy na jego temat jest tutaj: http://www.fabrykasi... ... 689#149689
w ogóle przez ostani miesiac przytyłem tylko 1 kg:P niedobrze może z polanem będzie to jakoś wygladało
zaniedługo świeta więc już z tego miejsca życzę wszytskim odwiedzajacym mnie udancyh rodzinnych i szczęśliwych Świat Bożego Narodzenia!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
już nie czuje sie lamerem na siłce.. czasy się zmieniły wiem do czego co służy, jade na planie skonstruowanym przez GuZu i radach Joksa i Was wszystich
w ogóle jadę teraz na MASS XXL 3 kg wanilia - po prostu wymiata w smaku.. moglbym wiadrami spijac, ale też czuje, że chyba przyrsty swowodane tym są.. martwi mnie jedynie, bo mam wrazenie, że brzuch też rośnie.., wiem, ze to w sumie moze być mozliwe, że przez mass'a bo nie spalam tyle wegli co przyjmuje..
dlatego po przytyciu sie zważymy (jak skonczy sie mass) i zobie sobie redukcje brzucha z pomoca pana Weidera;) (PYTANIE: a6w po massie czy razem z masowaniem echać weiderem?)
moze po masie jaka fote wrzuce, jakby ktos chciał ocenić rezultaty:)
pozdro PIT