brak motywacji
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A nie brałeś nigdy odżywek?
Napisano Ponad rok temu
janu, dnia 16.10.2008 - 23:28 , napisał:
ostatni plan trenigowy ktory przynosil najlepsze efekty to tak w ktorym jedna partia miesni cwiczona byla co poltora tygodnia i narazie tego sie trzymam. wiec chyba o przetrenowaniu nie ma mowy.a moze moj organizm nie jest w stanie rozwinac sie bardziej
Napisano Ponad rok temu
Moim zdaniem twój organizm mógłby się jeszcze napewno więcej rozwinąć.
A co do odżywek zakupił bym sobie porządny cykl(gainer,amiokwasy,krete coś w tym stylu)..Bo takie jedzenie krety i HMB to nie jest bardzo efektywne.(no i HMB to też nic cudownego)
Napisano Ponad rok temu
Kamyl, dnia 16.10.2008 - 23:56 , napisał:
poniedzialek: klatkaTo weź wklej ten trening swój masowy.
Moim zdaniem twój organizm mógłby się jeszcze napewno więcej rozwinąć.
A co do odżywek zakupił bym sobie porządny cykl(gainer,amiokwasy,krete coś w tym stylu)..Bo takie jedzenie krety i HMB to nie jest bardzo efektywne.(no i HMB to też nic cudownego)
wyciskanie lezac 4serie 9-6powtorzen
wyciskanie na skosnej. 3serie 6-8 powtorzen
rozpietki 4 serie po 11-9 powturzen
wtorek wolny
sroda:biceps
uginanie przed ramion z sztangielkami, 4serie 10-8 powtorzen
uginanie przed ramion z sztangielkami 3 serie , 9-7 powtorzen
uginanie przed ramion ze sztanga 2 serie 6-5 powtorzen
czwartek wolny
piatek barki-triceps:
podnoszenie sztagi siedzac 4 serie 11-8 powtorzen
podciaganie sztangi do brody 4 serie 10-7 powtorzen
triceps
wyprosty ramion z zza glowy na sztangielkach 4 serie 11-7 powtorzen
wyprsty ramion na wyciagu trzymajac uchwyt podchwytem 3 serie 8-6 powtorzen
poniedzialek nastepnego tygonia :plecy:
podcioganie sie na drazku z dodatkowym obciazeniem 4 serie 9-6 powtozen
przyciaganie drazka za kark trzymajac go wasko 4 serie 8-5 powtorzen
jak zdaze to cwicze jeszcze nogi i brzuch
sroda znowu klata i dalej wszystko juz w inny dzien.
co jakis czas zmieniam.Probowalem juz roznych planow i cwiczen ten przynosil zawsze najlebsze efekty i czesto do niego wracam
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

brak przyrostow napewno jest cos nie tak? dieta trening? trenyuj dwie grupy miesni dziennie a nie jedna nawet zmiana kolejnosci cwiczen czasu miedzy seriami przynosi porzadane rezultaty piszesz ze wychodzi jedna gropa miesni co 1,5 tyg jezeli zmniejszysz ja do 1 tyg bedzie dobrze
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
laska05b, dnia 24.10.2008 - 20:57 , napisał:
kiedys cwczylem dwie grupy miesni w jeden dzien i jedna partia miesni wychodzila raz na tydzien.pomagalo ale do czasu. kiedys zupelnie przez przypadek zrobile przerwe na klate poltora tygodnia i okazalo sie ze podnioslem wiecej niz zawsze, wiec zaczelem tak cwiczyc i wszystko znowu ruszylo. ale teraz ten plan tez przestal przynosic efekty. ALE MOZE NADZSEDL CZAS NA KOLEJNA ZMIANE? moge sprobowac wrocic do trenigu dwie partie w jeden dzien i wtygoniu uwinac sie zewszystkimi partiami. czlowiek poznaje swoj organizm cale zycie-metoda prob i bledowtak zrob 2 miesiace przerwy
niech ci wszystko spadnie to co zdobyles sila obwody i masa,
brak przyrostow napewno jest cos nie tak? dieta trening? trenyuj dwie grupy miesni dziennie a nie jedna nawet zmiana kolejnosci cwiczen czasu miedzy seriami przynosi porzadane rezultaty piszesz ze wychodzi jedna gropa miesni co 1,5 tyg jezeli zmniejszysz ja do 1 tyg bedzie dobrze

Napisano Ponad rok temu
a jezeli cwiczysz raz w tyg a pozniej raz na 1,5 tyg to tak jak bys sie cofal
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
"Double Blast potem Rocket Fuel i nie ma opierdalania się"
"Nie ma lipy ! Hardcorowo !"
"Dzisiejsza waga 128kg i TAKA forma ! KTO JEST LEPSZY ? Ja takich nie znam !"
Robert Burneika
Napisano Ponad rok temu
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Major, dnia 27.10.2008 - 05:51 , napisał:
raczej staram sie przykladac do treningów tylko jak nie czuje pompy to przestaj sie motywowac. ale bede prubowallaska05b a nie wydaje Ci się, że powinien zwiększyc intensywnośc i bardziej się do tego przykładac ? To też jest skutek uboczny jak się nie przyłożysz do cwiczenia.

Napisano Ponad rok temu
pamietaj jezeli trening ma byc efektywny musisz psychcznie do niego podejsc wiec wszystkie smutki i zale zostaw za progiem silowni a na nia wchodz z mysla ze na tym treningu rozk...isz ja w drobny mak cwicz na 110 procent a jak nie to wogole na nia nie chodz
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
laska05b, dnia 01.11.2008 - 21:27 , napisał:
przed treningiem obejrzyisobie jakis filmik z kulturystami to cie zmotywuje do treningu
pamietaj jezeli trening ma byc efektywny musisz psychcznie do niego podejsc wiec wszystkie smutki i zale zostaw za progiem silowni a na nia wchodz z mysla ze na tym treningu rozk...isz ja w drobny mak cwicz na 110 procent a jak nie to wogole na nia nie chodz
wiem takie cos zawsze motywuje(film z kulturystami lub zawody strongman). nawed Arnold Schwarzrnegger jak mial zly dzien to zucal sztange i szedl do domu"na ser i wino"-jak sam powiedzial. ale jak mial dobry dzien to rezygnowal z imprezy, przepraszal znajomych i szedl wczesnie do domu bo rano byl trening.
NIE NALEZE DO OSOB CO SZYBKO SIE PODDAJA