Dojechałbym Cie na treningu...

Może kiedyś będzie okazja - razem przeprowadzenia treningu. Chętnie pokazałbym Ci jak trenuje w formie...
 Ciekawe czy byś nadążył
 Ciekawe czy byś nadążył  i dał rade...
 i dał rade... 

Napisano Ponad rok temu

Ciekawe czy byś nadążył
 Ciekawe czy byś nadążył  i dał rade...
 i dał rade... 
Napisano Ponad rok temu
 wiem ze pas duzy  ale  i takbyl duzo wiekszy  92 ;/  wiec sa postepy   klata tez mala ;/   ale  na wielkosc klaty  skaladaja sie   najszersze grzbietu i klata ?? czy tylko klata ??
    wiem ze pas duzy  ale  i takbyl duzo wiekszy  92 ;/  wiec sa postepy   klata tez mala ;/   ale  na wielkosc klaty  skaladaja sie   najszersze grzbietu i klata ?? czy tylko klata ??

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

o 12 szlem na silownie   do tego czasu nic nie jadlem    jadlem dopiero ok 17  bo na urodzinach bylem
   o 12 szlem na silownie   do tego czasu nic nie jadlem    jadlem dopiero ok 17  bo na urodzinach bylem  pzdr      jutro postaram sie zapodac jakies foty
   pzdr      jutro postaram sie zapodac jakies foty  

Napisano Ponad rok temu
 i  poszlem na grzyby  ( na pusty zoladek)  ok 10km  jazdy na rowerze  i 2h spacerowania po lesie
  i  poszlem na grzyby  ( na pusty zoladek)  ok 10km  jazdy na rowerze  i 2h spacerowania po lesie  pozniej jak wrocilem do domu   to   nie jadlem sniadania  ino odrazu poszlem na silownie  a po silowni biegac   dopiero po bieganiu  cos zjadlem
     pozniej jak wrocilem do domu   to   nie jadlem sniadania  ino odrazu poszlem na silownie  a po silowni biegac   dopiero po bieganiu  cos zjadlem  oto trenigi :
    oto trenigi : pzdr  i wyracie co myslicie o tym bieganiu
  pzdr  i wyracie co myslicie o tym bieganiu

Napisano Ponad rok temu
sila spada , ale nie wiem czy nie jest to wynikiem tego ze cwiczylem na pusty zoladek i po grzybobraniu
Napisano Ponad rok temu
siła spada dlatego pewnie bo jest lato, cieplo itp i nie ma czlowiek tyle sił,

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 ale rowniez spadek  wagi  i to chyba przez to
     ale rowniez spadek  wagi  i to chyba przez to   
 Napisano Ponad rok temu
 i  carbo .   To by bylo na tyle ,   za jakies 3 tyg zrobie podsumowanie cyklu na sally i EC i dodam nowe fotki .
 i  carbo .   To by bylo na tyle ,   za jakies 3 tyg zrobie podsumowanie cyklu na sally i EC i dodam nowe fotki .

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Ja bym tak walił masę z 2 latka
 Ja bym tak walił masę z 2 latka  

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu