postanowielm zmienic sobie troche dietke ale musza ja dopracowac

a teraz ide na skakanke i pobiegac
![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bezsensu po co po treningu to sprawdzasz ?trening dobrze wszedl na koniec sprawdzilem max wyciskania za karku i zrobilem 2x 40kg
Napisano Ponad rok temu
hmmm jakie proponujesz dolozyc ?za malo troszke serii na plecy i na bica
Napisano Ponad rok temu
zamis 3 seri wszystkiego rob 4 seriejak zamist 3 bedziesz robic 4 juz bedzie lepiej
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
za malo serii daj zamist 3 seri 4 serie i dozuc jeszzce jedno cwiczenie np unoszenie hanti do przodu lub unoszenie hatli w opadzie lub unoszenie sztagi do brody i wyciskanie sztangi zza karku rob pierwszeBarki:
Napisano Ponad rok temu
za malo serii daj zamist 3 seri 4 serie i dozuc jeszzce jedno cwiczenie np unoszenie hanti do przodu lub unoszenie hatli w opadzie lub unoszenie sztagi do brody i wyciskanie sztangi zza karku rob pierwsze
nie wykonalem wszytskich cwiczen ale od 16 do 18 mialem trening koszykowki i juz nie mialem sily
Napisano Ponad rok temu
wyciskanie sztangi zza karku rob pierwsze
Napisano Ponad rok temu
takiej opcji nie bylo bo w soboty mam kung fu i normalnie padam do teraz czuje zmeczenie wiec nie da rady robic zadnego trenigu w sobote a pozatym w niedziele mam klatke i tricto lepiej zebys sobie zrobil dzien wolny i dzis zrobil ten trening
Napisano Ponad rok temu
no chyba ze taktakiej opcji nie bylo bo w soboty mam kung fu i normalnie padam do teraz czuje zmeczenie wiec nie da rady robic zadnego trenigu w sobote a pozatym w niedziele mam klatke i
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak, ale mieszaj z mlekiem normalnym nie cieplymczy wogule dobrze mieszam ostrawie z mlekiem
uzywaj miksera badz shakera ale lepiej mikseraniechicalo sie dobrze rozpuscic (jak najlepiej wymieszac)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu