Dzienik
Napisano Ponad rok temu
Witam dzisiaj zaczolem stosowac TSE powiem wam co zauwazlylem po 1dniu napewno zwieksza sie potliwosc podczas wysilku, i uczucie miekosci brzucha mialem , napewno zwiekszyla sie przmeiana matrei bo wiecej niz zawsze musialem isc do wychodka , i jakies 1h po posilu czulem sie glodny. To tyle po 1 dniu Stosowania TSE.
Teraz podam ci dzisiaj jadlem:
okolo 7 - 1kromka z dzemem , 50gram sera bialego pultlusego (innego nie mialem ) do tego 250ml kakao
okolo 11 - 2kromki z szynka (ok 60g) + 250ml herbaty
okolo 14 - 1rolada + 10 malych klusek
okolo 16 - jablko
okolo 18.30 (przed treningiem) pol bulki + 50g sera
a okolo 21 zjem 50g tunczyka z wody
Trening wygladal nastepujaco
Klatka:
- wyciskanie sztangi na ławce skośnej głową w górę: 4 serie po 12/10/8/6powt. (30, 34, 38, 40)
- wyciskanie sztangi na ławce prostej 3 serie 12/10/8powt. (40kg)
- wyciskanie sztangielek na lawce skosnej 2 serie 12. 10 (12kg)
- rozpiętki na ławce skosnej 3 serie 10-12powt. (6kg)
Triceps:
- ściąganie linki wyciągu górnego 3 serie po 12powt. (35kg, 40kg,)
- fracuskie nachwytem oburacz 2serie (20kg 22kg)
Napisano Ponad rok temu
typowo rekukcyjny obiad miales jeszce do tego sos ?okolo 14 - 1rolada + 10 malych klusek
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
a rolady zostaly od wczoraj wiec musialem jesc jutro chyba tez bede musiec zjesc z pol rolady i kilka klusek ;] ale od srody kurczak z ryzem
Napisano Ponad rok temu
dawno nie pisalem nic ;]
ale ciezko z czasem
teraza wszystko nadrabiam
to tak w srode normalny trening na lekich ciezarach
wczoraj trening normalny z tym ze bez nog poniewaz cale mnie bolaly
Napisano Ponad rok temu
ostatnim czasem mam strasznie malo czasu i nie moge systrmatycznie prowadzic dzienika
w niedziele i we wtorek nie bylem na silownie poniewaz jestem chory
od jutra wracam na cykl TSE + CLA
od jutra tazke przestaje jest wszelkiego rodzaju : chipsy , lody , slodycze, zaczne unikac napoki gazowanych szczegolnie coli,
musze jeszcze zmodyfikowac dietke bo po 3 dniu
jak zaczynalem jesc twarozka to mnie dzwigalo ;]
tunczyka to moge wpieprzac puszkami na dzine
ale z serem jest coraz ciezej ;/
Napisano Ponad rok temu
Grzbiet:
- ściąganie drążka wyciągu górnego do klatki 3 serie po 12powt. (40kg)
- wiosłowanie półsztangą 3 serie 12/10/8powt. (33kg)
- martwy ciag 3 serie po 12powt. (40kg)
Biceps:
- unoszenie przedramion ze sztangą stojąc 3 serie 12/10/8powt. (21kg)
- uginanie przedramion ze sztangielkami stylem młotkowym 3 serie po 10powt (13kg na jednym sztangileku)
do tego po kazdej seri robilem 10brzuszkow i 30przekokow obunóż na skakance na dworze
sila jest mala spadla ale to norma przy redukcji
mam takie pytanie odnosnie diety czym zastapic moge cojkai czas SER BIALY bo juz mam dosc ;/ tunczyk wchodzilo ladnie a to juz nie umie patrzec i zmieniam tazke suplementacje tzn :
dokladam poprstu 1kasp TSE do podstawowego zestawu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Napisano Ponad rok temu
witam dzisiaj na silwni zrobilem ino bicepsy bo wczoraj trening slabio na ta partie wyszedl a pozniej 300 powtorzen obunuz na skakance oczywicie 6x 50 bo nie jestem jeszcze wstanie robic wiecej a poznije poszedlem pobiegac 13km w 35min
pogoda jest jaka jest snieg sypie i ziomno ale sie fajnei biegalo bo z kumplem bieglem ;]
mam takie postanowienie zeby dzienie robic skaknke i te 13 km
dobry pomysl ??
Napisano Ponad rok temu
czyżbyś średnią prędkość miał ok. 25km/h? ciężka sprawa...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to nie bylo pewlne 13 km moze 12.5 z tego z 2km przemaszerowalem co czasu wtedy nie liczylem a reszte trasy to sie szybko bieglo, wyscigi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
13km w 35min
stary to biegles kolo 2 minut 40 sekund kazdy kilometr !! toz to jets na rekord swiata !!
Napisano Ponad rok temu
zsumować: to na olimpiadzie zamiast perfekcyjnych lekkoatletów powinni wystawiać grubasków chcących schudnąć...
Nono ,może na kolejej olimpiadzie będziemy mieli złoto -bieg na 13km ;] hachi liczymy na Ciebie...
Napisano Ponad rok temu
wedlug mnie to bylo okolo 6 ale nie bede sie z nim sprzeczac bo zekomo mierzyli autem
heheh moze wystartuje ino trzeba sie zakwalifkowac na to
Napisano Ponad rok temu
dzisiaj przebieglem to w 25 min ale do tego odcinka dodoalem okolo 1km wiec spoxo
ogulnie fajnie sie bieglo
aktualnie moj pas ma wymiar : 85 wiec jest spadek ale ja chce spasc do 75-78
pozdro
Napisano Ponad rok temu
witam dzisiaj na silce zrobielm ino jedno cwiczenie na biceps i skoczylem
brak chceci, motywacji a wszytsko przez dupe ale nie chce rozwodzic sie na ten temat jutro postaram sie wszytsko nadrobic a kupielm sobie ostrawie 2kg
wiec od przyszlego tyg zaczynam ja stosowac wiec i dita bedzie
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dzienik -mlodego-...
- Ponad rok temu
-
Dziennik adasko