Zacząłem w tym tygodniu splita. Narazie jade na sucho. Na dniach dopracuję dietę, ew. kupie jakies suple. Wszystko opisze tutaj oczywiscie

Teraz wypiski z treningów z tego tygodnia:
18 września 2007, wtorekKlatka, łydki, przód i boki barkówĆwiczenie #1: Wyciskanie sztangi na skosie głową w dół (szerzej niz barki)- 4 serieĆwiczenie #2: Wyciskanie sztangi na skosie głową w górę (szerokość barków)-4 serieĆwiczenie #3: Seria łączona:
Wyciskanie hantli na ławce prostej+ Przenoszenie hantla
4 serieĆwiczenie #4: Wspięcia na palce siedząc- 5 seriiĆwiczenie #5: Wyciskanie sztangi zza karku siedząc- 3 serieĆwiczenie #6: Wzniosy hantli na boki stojąc- 3 serieWyciskanie głową w dół musze wyczuc jeszcze ruch, bo pierwszy raz w zyciu to robilem. Głową w górę już ciężar śmieszny (1. zmeczone tricepsy, 2. wąski chwyt). Ogólnie tak spompowanej klatki nie miałem już bardzo dawno

Do łydek dojdą jeszcze wspięcia stojąc, ale smith byl zajety to sie nie pchałem już.
Barki podobnie jak klatka na śmiesznym ciężarze, ale spompowane rowniez

##################################################################################
21 września 2007, piątekPlecy, tył barków, kapturyĆwiczenie #1: Podciąganie na drążku- 4 serieĆwiczenie #2: Wiosłowanie sztangą-4 serieĆwiczenie #3: Przyciąganie dolnego wyciągu do brzucha siedząc (wąski uchwyt)-4 serieĆwiczenie #4: Wzniosy na ławce rzymskiej- 3 serieĆwiczenie #5: Wzniosy hantli leżąc na brzuchu na ławce- 4 serieĆwiczenie #6: Sztrugsy ze sztangą- 4 serieTrening Ok. Jeszcze na nast. treningu pleców będę robił to wiosło sztangą i pomyśle czy zamienić, ale raczej nie bede nic zmienial, bo zawsze od kiedy pamietam mialem wioslo hantlem (oprócz moze 2 treningow w wakacje)- jakas zmiana sie przyda.
##################################################################################
Treningu ud i łapek w tym tygodniu nie zrobiłem- zamieszanie w planie jeszcze mam. Poza tym zapisałem się na Kickboxing, ktory mam 2x w tygodniu, do tego raz angielski i ciężko się ze wszystkim wyrobic

Kolejny trening w poniedziałek- klatka, przod i bok barków, łydki.
pozdr.