Dziennik hantelka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jestem Adaś. Mam 26 latek i 180cm wzrostu. Ćwiczyłem dość ostro 6 lat temu, ale praca się trafiła i …L
Potem zaczynałem kilka razy ale trwało to miesiąc czasem dwa i znowu przerwa, po prostu nie wyrabiałem z czasem. Teraz jest troszkę lepiej i od kilku miesięcy ćwiczę już prawie regularnie. I tu dobra wiadomość dla wszystkich „chudych” przez te 6 lat mimo wszystko przytyłem 18 kg. Wcześniej byłem szkieletem a teraz hy…jest znacznie lepiej chociaż wielki nie jestem.
Moje wymiary z 08.11.05
Biceps: 37
Przedramię: 30
Klatka: 104
Pas: 81
Udo: 65 wiem że mało
Waga: 75kg
8 listopada zakupiłem kreatynke z dextrozą, carbo i massa. Cykl potrwa do 18 grudnia i wtedy podam nowe (mam nadzieje większe) wymiary. W zasadzie już widzę efekty.
W zasadzie nie mam jakiejś żelaznej diety po prostu staram się jeść dużo a kiedy mi się to nie udaje uzupełniam massem. Carbo popijam sobie podczas treningów.
Nogi i brzuch dopiero zaczynam ćwiczyć więc o nich nie będę się na razie rozpisywał. Napisze tylko że nie jest dobrze.
Mój trening (nie znam fachowych nazw ćwiczeń więc pisze tak jak sam to nazywam)
Plan ulega częstym poprawką.
NIEDZIELA
Barki Wyciskanie sztangi z za głowy X5
Hantle bokiem X5
Przyciąganie sztangi do brodyX5
Triceps Poręcze z obciążeniem X5
Opuszczanie sztangi do czoła leżącX3
hantle francX3
WTOREK
Klatka Ławeczka X6
Rozpiętki X6
Biceps Sztanga X3
Sztanga szeroki uchwyt X3
Sztanga wąski uchwyt X3
Jak sił za dużo to jeszcze hantle młotkowe
ŚRODA
Najszer DrążekX5
Sztanga w opadzieX5
hantle bokiem w opadzieX5
Nogi tu na razie nie ma jeszcze planu…próbuje różnych ćwiczeń na małych ciężarach…przyzwyczajam je
CZWARTEK
Bic i Tric (jak wcześniej)
Ewentualnie to co wcześniej szło mi kiepsko
(Fotki niedługo powinny się pokazać)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no sobie mysle..... patrze 65 i piszesz malo..... powiem tak trening do wymiany albo do wielu poprawek , a brzuszek zatluscilo bo za duzo weglowodanow jadlesojjjjjj pomyłeczka napisałem udo 65 a miało być 56..
Napisano Ponad rok temu
Ten Mass jest niezły ale cosik mi brzuszek zatłuściło, trzeba uważać
Też po massie zlało mi śmietnik. Pewnie tak jak ja masz dietę z przekroczoną ilością tłuszczy i węgli, jednym słowem nie zaplanowana. Za dużo jesz i za kalorycznych rzeczy i to są skutki. Mnie dość znacznie powiększyło po 4,8 kg Mass'a, Kreatynie, Dexrose i Taurynie ale właśnie brzuch zlało mi nieco smalcefiksem i napuchłem na ryju
Napisano Ponad rok temu
Siłownie mam w domu. Odmalowałem piwniczke i cacy. Jest tam ławeczka niestety tylko pozioma, dwie sztangi, hantle, poręcze, atlas z wyciągiem górnym i dolnym (składany z najrozmaitszych części), stojaki i worek w który ostatnio dość często wale. Bardzo dobre ćwiczenie kondycyjne i za razem uspokajające POLECAM. A i oczywiście magnetofon...nie wyobrażam sobie ćwiczeń beż muzyczki. Ma być głośna i szybka.
Ćwicze zreguły sam dlatego nie żucam się na kosmiczne ciężary (już raz mnie przygniotło na ławeczce i odkryłem że przeturlanie sztangi po żebrach nie jest przyjemne).
Jak by ktoś miał pomysł czym zastąpić skośną ławę to by było ekstra.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do treningu to poprawiam go co tydzień. Poprostu patrze co szło za dobrze a co za słabo i czy jedno ćwiczenie nie przeszkadzało mi w drugim. Ale jestem otwarty na propozycje zmian.powiem tak trening do wymiany albo do wielu poprawek
Napisano Ponad rok temu
po pierwsze jak robisz biceps z tricepsem to drugi trening ma byc lajtowy a nie taki sam .... u ciebie triceps i biceps nie ma kiedy sie zregenerowac do konca, slaby trening klatki
pozatym 6 czy 5 serii jednego cwizcenia przy masie to za duzo a jak powtorzenia robisz?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zastanawiam się tylko co potem co zrobić żeby spadki przed następnym cyklem nie były za duże a najlepiej żeby wcale ich nie było?
Aha i jak się tu umieszcza fotki?
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]