. Dlatego od marca rzeźbaaa  :562:
 . Dlatego od marca rzeźbaaa  :562:

Dziennik RHP
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 . Jak byłem na redukcji to schudłem z 79kg do 72kg, ale co do pasa to nie mierzyłem... Od marca lub jka śnieg stopnieje i da sie biegać to znów redukcja.. Teraz mysle co za suple na nią kupić...
. Jak byłem na redukcji to schudłem z 79kg do 72kg, ale co do pasa to nie mierzyłem... Od marca lub jka śnieg stopnieje i da sie biegać to znów redukcja.. Teraz mysle co za suple na nią kupić...

Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Napisano Ponad rok temu
 . Ogólnie polecam,tylko że dużą puche.
. Ogólnie polecam,tylko że dużą puche.Cykl skończe prawdopodobnie w poniedziałek.
Następny cykl sie szykuje po redukcji czyli jakoś w kwietniu. Zapodam może NBII albo jak troszke wiecej kaski bedzie to może coś lepszego...
Napisano Ponad rok temu
 . No i zarazem 2,5kg lepiej wyciskanie
. No i zarazem 2,5kg lepiej wyciskanie  . Dołożyłem i poszło tak jak powinno
. Dołożyłem i poszło tak jak powinno  . Ogólnie jest fajnie
. Ogólnie jest fajnie  .
.  

Napisano Ponad rok temu
 . Ale to raczej po wigilii...
. Ale to raczej po wigilii...  . Qrna ostra rzeźba sie zapowiada z 5-10 kg do zrzucenia. A tak poza tym to zmieniam siłke. Tzn. robie sobie ową w piwnicy
. Qrna ostra rzeźba sie zapowiada z 5-10 kg do zrzucenia. A tak poza tym to zmieniam siłke. Tzn. robie sobie ową w piwnicy  . Postanowiłem zainwestować zamiast na odżywy to w ławecze sztange itd. Niestety stać mnie tylko na 50 kg obciążenia
. Postanowiłem zainwestować zamiast na odżywy to w ławecze sztange itd. Niestety stać mnie tylko na 50 kg obciążenia  . wiec bedize ciężko na początku ale za m.w. 2 miechy już bedzie zajebiscie. Co za tym idzie bede ćwiczył 4 razy w tyg a moze nawet 5
. wiec bedize ciężko na początku ale za m.w. 2 miechy już bedzie zajebiscie. Co za tym idzie bede ćwiczył 4 razy w tyg a moze nawet 5  . Tak codizennie jedną partie... W sumie zobacze jak to bedize jak już cos zakupie to pochwale sie i fotki zrobie
. Tak codizennie jedną partie... W sumie zobacze jak to bedize jak już cos zakupie to pochwale sie i fotki zrobie  . A jak już to musze w tym tyg bo od stycznia karnet na siłke sie kończy
. A jak już to musze w tym tyg bo od stycznia karnet na siłke sie kończy  

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 . Biceps cieniutko ok. 0,5cm. W ogóle nie rośnie nie wiem czemu
. Biceps cieniutko ok. 0,5cm. W ogóle nie rośnie nie wiem czemu  . Klatka ok. 3cm.
. Klatka ok. 3cm.

Napisano Ponad rok temu
moze przez zly trening? albo zle technicznie wykonywane cwiczenia.....Biceps cieniutko ok. 0,5cm. W ogóle nie rośnie nie wiem czemu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 . A bic nic
. A bic nic  . Dziś ide bicka zrobić
. Dziś ide bicka zrobić  . A technicznie raczej dobrze, bo pod okiem kolegów z kilku/kilkunasto letnim stażem
. A technicznie raczej dobrze, bo pod okiem kolegów z kilku/kilkunasto letnim stażem  

Napisano Ponad rok temu
 :568:
  :568:

Napisano Ponad rok temu
haha akurat l-karnityna cos mu daJa na Twoim miejscu wziąłbym sobie troche l-karnityny na dopalenie tkanki tluszczowej, a później wziąłbym się za trening na mase