Dziennik RHP
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
Wczoraj zrobiłem sobie trening piątkowy,ale bardzo lajtowy bo w piątek na połowinkach liceum byłem do 4 rano wiec troche niewyspaany . No i wypiło sie te 3-4 duże piwka niestety... no ale cuż...od czasu do czasu można :564:
Zastanawiam sie też nad treningiem HST bo ta masa już mnie nudzi i efekty powolne. Co o tym sądzicie??
Napisano Ponad rok temu
niektorzy mowia ze dobrze wchodzi ja osobiscie robilem i jakos tak rozowo nie bylo
masy za duzo nie zlapalem sila troszke poszla ale ogolnie na - i juz raczej nie bede tego robil a jak puzniej spedzasz po 1.5 do 2 godzin na silowni
sprobuj lepiej armagedon :-) lepsze od hst moim zdaniem a i tak bedzie jakas zmiana w treningu :-) mozesz zerknac w moim dzienniku jak bys byl zainteresowany ja teraz robie armagedon :-)
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Napisano Ponad rok temu
moze lepiej nie, przy jego strazu zwykly trening dzielony podziala..... armagedona lepiej zostawic sobie na poznje bo czym bedziesz trenowal jak juz bedzie stagnacja po armagedonie?sprobuj lepiej armagedon
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
efekty powolne bo moze masz bledy w diecie , trening troszke lipa masz to i efekty powolne , a gdy nie ma efektow trening muli ..... proste:)Zastanawiam sie też nad treningiem HST bo ta masa już mnie nudzi i efekty powolne. Co o tym sądzicie??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
-WYCIĄG GÓRNY DO KLATKI
-MARTWY CIAG
-WIOSŁOWANIE SZTANGIETKAMI
-WYCIĄG DOLNY
No i zmieniam co 2 tydzien niektóre i dodaje np. wyciąg górny zza głowy itp...
Najbardziej czułem działanie takiego połączenia . Reszta treningu jak co środa.
W piątek też trening bez zmian.
Jednak z tymi nadgarstami chyba coś jest :553:. Wczoraj przy unoszeniu sztangietek bokiem poczułem nagle kłucie w okolicach prawego nadgarsta. Zrobiłem sobie dłuzszą przerwe i jakos przestało. No i cwiczyłem dalej bez zmian (co okazało sie bledem).
Dzisiaj rano sie budze i zaczałem odczuwac straszny bol prawego nadgarstka,nie moglem nim obracac bo czułem jakby ktos mi go wykrecał. Przy podnoszeniu czegos tak samo. Butelke wody ciezko mi było podniesc. Uczucie dokładnie takie jakby ktos mi reke wykrecał.Teraz na szczęscie ból jest sporo słabszy,ale nadal odczuwalny . Zobacze jak bedzie w poniedziałek ale jak nie przejdzie to chyba musze sobie zrobic przerwe w treningach.
[ Dodano: 11-10-2005, 7:14 ]
Wtorek - łapa dalej napier**... Jak do końca tygodnia tak będzie to czeka mnie wizyta u lekarza :557:
[ Dodano: 12-10-2005, 7:37 ]
Środa - Ręka troche lepiejj. Jak dobrze pójdzie to w poniedziałek powrot na siłke. I od poniedziałki zaczynam suplementacje CELL PUMP + AMINO 160 tab (tyle mi zostało )
Napisano Ponad rok temu
Proszę o wybranie suplementów z sklepu kreatyna.pl
Talon 150 zł
Dostawa GRATIS.
Zamówinię prosze wysłać przez PW.
Paczka ( jeśli wszysko będzie na stanie) zostanie wysłana jutro rano lub w poniedziałek.
GRATULUJE.
Napisano Ponad rok temu
Wielkie dzieki za to .
Za te 150 zł dokupiłem sobie różne dodatki do cell pumpa.
a mianowicie:
-kreta Trec 300g
-mass XXL 2kg
-Carbo 1kg
-Omega 3 120tab.
-koszulka kreatyna.pl
Plus mam jeszcze
-450g Cell pump
-Amino 5500 Olimp 150tab.
Od poniedziałku wracam na siłke .
Przede mną zaaajebisty cykl. Czeka mnie 30-40 dni cięzkiej pracy .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mysle ze mozesz sporo sporo zrobic na tym cyklu :-)
jednak na Twoim miejscu zakupilbym creafusion zamiast cellpumpa bo nie wychodzi duzo drozej ale Twoj wybor i poczekal bym z tym cyklem bo robiles nie dawno cykl krety (miesiac temu)co prawda mowiles ze male efekty ale jednak dostarczales kreatyne do organizmu i teraz mozesz nie miec 100% tego co bys mial np za miesiac
Napisano Ponad rok temu
rhp to jak tam z ta kreatyna bylo :> kiedy byl poprzedni cykl :>
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja jeszcze czekam na paczuszke
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu