Jak wezme samego Mass XXL to bedą jakies efekty, bo nie mam az takich funduszy zeby se krete kupic jeszcze...

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 . na pewno lepszy niź mono.
. na pewno lepszy niź mono. . Sie ucieszyłem nieźle
. Sie ucieszyłem nieźle  . Nie
. Nie

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no wlasnie tak to wyglada i u mnie, wiec jedynym rozwiazaniem jest budowac ostro klate zeby zmniejszac te efekt
 Więc rzeczywiście aby to ukryć wizualnie trzeba nabrać sporo masy ale jest to możliwe i naprawdę tego prawie nie widać u mnie to dziedziczne nie jest bo brat jest cieńki w biodrach możliwe, że więcej genów odziedziczyłem po matce ćwiczcie, masujcie się a pozbędziecie się problemu
  Więc rzeczywiście aby to ukryć wizualnie trzeba nabrać sporo masy ale jest to możliwe i naprawdę tego prawie nie widać u mnie to dziedziczne nie jest bo brat jest cieńki w biodrach możliwe, że więcej genów odziedziczyłem po matce ćwiczcie, masujcie się a pozbędziecie się problemu  .
 .

Napisano Ponad rok temu
 Zapytam cię Rhp (masz wieksze doświadczenie w tym wszystkim) jak sobie kupie masa 1000g (nie dysponuje duzymi srodkami) to na ile dni mi starczy? Jak go dawkowac? Czy jak kupie w takiej ilości, to dami mi to cos?
 Zapytam cię Rhp (masz wieksze doświadczenie w tym wszystkim) jak sobie kupie masa 1000g (nie dysponuje duzymi srodkami) to na ile dni mi starczy? Jak go dawkowac? Czy jak kupie w takiej ilości, to dami mi to cos?  

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 Ja urodziłem się 29.03.1990. Co do efektów - jest fajnie, dużo suplementów pochłaniasz, masz widać dużą wiedzę - to Ci się chwali. Mam tylko parę pytań dotyczących Twoich wymiarów (skoro to blog, to możesz podać jeśli chcesz:) ). Interesują mnie wymiary najszerszych miejsc: barków, pojedynczego uda i obwodu w najszerszym miejscu ud złączonych. Pytam się, bo sam mam problem z "kobiecą figurą"...
 Ja urodziłem się 29.03.1990. Co do efektów - jest fajnie, dużo suplementów pochłaniasz, masz widać dużą wiedzę - to Ci się chwali. Mam tylko parę pytań dotyczących Twoich wymiarów (skoro to blog, to możesz podać jeśli chcesz:) ). Interesują mnie wymiary najszerszych miejsc: barków, pojedynczego uda i obwodu w najszerszym miejscu ud złączonych. Pytam się, bo sam mam problem z "kobiecą figurą"...  . Pozdrawiam. Powodzenia w treningach i z laską
 . Pozdrawiam. Powodzenia w treningach i z laską  

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ostatnie logowanie: 08-12-2005, 1:00
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 .
. .Po pogrzebie na siłke wróciłem i już 1,5 tyg sie ćwiczy porządnie na suplach.Mass XXL jeszcze z 4-5 porcji zostało ale pije tylko w treningowe albo jak mało zjem takto wpieprzam ile popadnie
.Po pogrzebie na siłke wróciłem i już 1,5 tyg sie ćwiczy porządnie na suplach.Mass XXL jeszcze z 4-5 porcji zostało ale pije tylko w treningowe albo jak mało zjem takto wpieprzam ile popadnie  .Waga idzie ładnie. Trening troche zmieniony:
.Waga idzie ładnie. Trening troche zmieniony: . Mierzyłem i ciągle 37.
. Mierzyłem i ciągle 37. . No na pompie może 38 po treningu spada.
. No na pompie może 38 po treningu spada. . Sporo krytykii.
. Sporo krytykii. ).Panienka właśnie ode mnie wyszła i czuje sie jak po nieudanym seksie  :552: . Egoistycznie sie wobec mnie zachowujee..Jak tylko niedopieszczona to do mnie przychodzi, a żeby kiedyś tak sama z siebie mnie troche popieścić to nicccc zero  :572:... Ale juzzz tam teraz ja zrobie sie nieczuły to pożałuje może.
).Panienka właśnie ode mnie wyszła i czuje sie jak po nieudanym seksie  :552: . Egoistycznie sie wobec mnie zachowujee..Jak tylko niedopieszczona to do mnie przychodzi, a żeby kiedyś tak sama z siebie mnie troche popieścić to nicccc zero  :572:... Ale juzzz tam teraz ja zrobie sie nieczuły to pożałuje może. . A poza tym starzy sie czepiają że wpieprzam jakąś chemie bez przerwy. Jak śnieg stopnieje jakoś pewnie w marcu to biore sie za rzeźbę proządną. Do tego czasu muszse przekroczyć 80kg i wtedy pozbede sie zbędnego balastu,którego jest sporooo.A i chciałbym kratke na brzuchu...bo lato bedzie co nie....trzeba na basenik pochodzicc...
. A poza tym starzy sie czepiają że wpieprzam jakąś chemie bez przerwy. Jak śnieg stopnieje jakoś pewnie w marcu to biore sie za rzeźbę proządną. Do tego czasu muszse przekroczyć 80kg i wtedy pozbede sie zbędnego balastu,którego jest sporooo.A i chciałbym kratke na brzuchu...bo lato bedzie co nie....trzeba na basenik pochodzicc... :P.
:P. . Ale troche kosztuje...ale zobacze jak z kasą bedzie.
. Ale troche kosztuje...ale zobacze jak z kasą bedzie. . Miałem dzisiaj panienke poprosić ale już nie chciałem sie wydurniać
. Miałem dzisiaj panienke poprosić ale już nie chciałem sie wydurniać  . Wystarczy że przychodzi do mnie i widzi pełno puch i wiader od supli to niech nie myśli ze już mi kompletnie odbiło.
. Wystarczy że przychodzi do mnie i widzi pełno puch i wiader od supli to niech nie myśli ze już mi kompletnie odbiło. . Np. przy unoszeniu hantelka o kolano lewą robie tyle powt. ile chciałem i anwet cieżar mógłbym zwiększyć a prawą ledwo robie tyle ile chciałem powt.
. Np. przy unoszeniu hantelka o kolano lewą robie tyle powt. ile chciałem i anwet cieżar mógłbym zwiększyć a prawą ledwo robie tyle ile chciałem powt. 
 :P
:P

Napisano Ponad rok temu

.... Dało rade zrobić ale jakoś dziwnie wyszły
.... Dało rade zrobić ale jakoś dziwnie wyszły  . Z głaszcza  to z przodu. Jakoś na żywo lepiej wygląda
. Z głaszcza  to z przodu. Jakoś na żywo lepiej wygląda

Napisano Ponad rok temu
wes poprostu kanapkiA jeszce takie pytanko np. jak jestem w szkole to kupować sobie jakąś bułe słodką albo pączka (nic innego pożywnego tam nie ma) czy lepiej sobie to darować bo to tylko w tłuszcz wejdzie??

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Motodziennik: Samochody, które latają | Motoryzacja | 
 |   
 | ||
| Gladiatorzy XXI wieku - Dziennik Łódzki | MIXED-MA | 
 |   
 | ||
| Zakładamy własne dzienniki treningowe!!blogi ;-) | Rozmowy nie na temat | 
 |   
 | ||
| drwal uczestnikiem tuf'a - dowód kompetencji dziennikarskiej | MIXED-MA |