2 pytania
Napisano Ponad rok temu
2.Kiedy najlepiej przyjąć glutamine(miedzy posiłkami czy zaraz po nich czy nie ma to znaczenia?).
Dzienx za odpowiedzi
Napisano Ponad rok temu
2. ja bym bral wedlug zalecen producenta.
[you] looknij na moj dziennik: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
rano + pp ew. przed treningiem po 1 kapsie1.Jak dawkować tauryne(mega caps)? (do krety, plus bedzie z nią mass xxl od razu bo na wodzie).
mass xxl w odstepie 30 min
najlepiej miedzy - a mowiac konkretniej 30 min przed nastepnym posilkiem2.Kiedy najlepiej przyjąć glutamine(miedzy posiłkami czy zaraz po nich czy nie ma to znaczenia?).
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Do Anar'a -> czyli rano 1 kaps(ale krete bede brał po treningu, więc tu ma być na czczo czy po sniadaniu?), po treningu 1 kaps(i tu łaczyć z kretą a potem za 30min wziąść masa, czy też najpierw masa a potem krete z tauryna, czy moze jeszcze jakoś inaczej), (ew 1 kaps przed treningiem - to chyba sobie podaruje:) )?
3. A jak w dni nietrenigowe - ta sama dawka tauryny czy odpada dawka z kreta(i ew ta po treningu jesli się na nią zdecyduje)
4. Jak z glutą - z tego co wiem bierze się tak samo, nie ważne czy dzień treningowy czy nietreningowy).
Wybaczcie że tak męcze, ale lubie wiedzieć wszsytko dokładnie
Napisano Ponad rok temu
lepiej naczczo np. odrazu jak wstajesz - pozniej idziesz sie myc i takie tam pozniej jesz - nie musisz czekac 30 min do sniadania ale fajnie jakby jakas przerwa bylaDo Anar'a -> czyli rano 1 kaps(ale krete bede brał po treningu, więc tu ma być na czczo czy po sniadaniu?)
na poczatku kreta i tauryna - pozniej gainer - mozesz wziasc kreatyne z tauryna przed treningiem (30 min) i odrazu po treningu gainer :-)po treningu 1 kaps(i tu łaczyć z kretą a potem za 30min wziąść masa, czy też najpierw masa a potem krete z tauryna, czy moze jeszcze jakoś inaczej), (ew 1 kaps przed treningiem - to chyba sobie podaruje:) )?
1 kaps do kreatyny i styka z tauryny3. A jak w dni nietrenigowe - ta sama dawka tauryny czy odpada dawka z kreta(i ew ta po treningu jesli się na nią zdecyduje)
4. Jak z glutą - z tego co wiem bierze się tak samo, nie ważne czy dzień treningowy czy nietreningowy).
widze, ze sie jeszcze zastanawiasz nad glutamina ?:> jezeli chcesz znac moje zdanie to odradzam jej suplementacje :-)
pozdro
Napisano Ponad rok temu