hmb
Guest_ma333_*
Napisano Ponad rok temu
Guest_ma333_*
Napisano Ponad rok temu
co bys powiedzial na taki zestaw...
kreta + dextrosa + hmb (+ BCAA ewentualnie jak bedzie mnie stac:P) po cyklu HMB + L-glutaminka
co Ty na to??? 8)
Napisano Ponad rok temu
hmb odlooz nie da n ajlepszych efektoow, duzo lepiej oplaca sie cla, zamiast dekstrozy daj carbo
Guest_ma333_*
Napisano Ponad rok temu
a ten kwas jakis to chyba pomaga jeszcze spalac tluszcz tak...???
Napisano Ponad rok temu
Guest_ma333_*
Napisano Ponad rok temu
Glutaminke wziol bym po cyklu na wzmocnienie organizmu a teraz jeszzce BCAA bym dorzucil co Ty na to strong? :twisted:
przeliczajac sobie to, top chyba juz zaczne zbiearc kase :wink:
Napisano Ponad rok temu
nie zapomnij o rygorystycznej diecie - przy krecie b. wazne - bez diety nic nie osiagniesz.
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Guest_ma333_*
Napisano Ponad rok temu
Mama taki pytnie hehe jak stosowaliscie cykl krety albo wogole odzwki ile razy piliscie alkochol?? :twisted: z reka na sercu oczywiscie
Napisano Ponad rok temu
ale ci zadalem pytan Mysle ze mi na nie odpowiesz , oczywiscie prosze tez inne osoby o udzielenie swoich pogladów o BCAA 8)
Guest_ma333_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
z reka na sercu to siem przy krecie nie powinno w ogole pic zadnego % - ale da siem wytrzymac - wiec nie lam siemjak stosowaliscie cykl krety albo wogole odzwki ile razy piliscie alkochol?? z reka na sercu oczywiscie
No bo to dobre jest - przydaje siem miec podczas treningu aminokwasy w krwioobiegu Wg. mnie bcaa jest dobre i powinno siem (jak ma siem mozliwosc) stosowac - ja siem nie zawiodlem; choc nie mozesz siem spodziewac po tym nie wiadomo czego %-) - lepiej siem na bcaa cwiczyavanger a co ty tak za tym BCAA??
taka czy BCAA treca jest dobre??
jak najbardziej nie ma to jak bcaa i mass xxl :DDDczy mozna BCAA łaczyc z odrzywka weglowodanowo-białkowa i kreatyna??
Amino Whey system to kompleks aminokw. tam sa tez bcaa, ale nie tylko, takze wiele innych aminokw. (lizyna, kw. glutaminowy, asparginowy, metionina....) - ladne proporcje, duzo jak na jedna kapsule bcaa (ok.500mg!!!!), pozyskiwane z izolatu - jeden z najlepszych tego typu produktow na rynkuA czy Trec Nutrition Amino Whey System 250tab to jest BCAA ????
dobre, sam stosowalem, ale teraz przerzucam siem na amino whey system - jak juz wspominalem 500mg w jednej kapsie bcaa (w anabolic bcaa jest 550mg bcaa + tauryna, ale ja to siem i tak dokupi ) 250 kapsow, a nie 240 (czyli w aws jest wiecej) za cene 89zl... wg. mnie bdb.Co sadzisz o BCAA Trec Nutrition Anabolic BCAA 240 kapsułek
i dobrze (ze ) myslisz!! - oczywiscie ze obpowiem - po to tu jestemMysle ze mi na nie odpowiesz
Stronguś a co Ty sadzisz o stosowaniu aws systemem rano2kapsy, przed treningiem 3-4, po treningu 3-4???
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
Napisano Ponad rok temu
jak mowil strong - cla nie redukuje tk. tluszczowej wiec jest sens laczenia przy budowaniu masy ze wzgledu na inne przydatne wlasciwosci cla (sam tez sprawdze za niedlugo jego skutecznosc ) - producenci podaja wiece cech prod., niestety nie wszystkie sa prawdziwestrong mowiles ze CLA nie jest reduktorem tluszczu a na neci pisza cos innego, chodzby na kreatynie.pl. To jak w konuc jest z tym CLA moiwls ze reduktorow tluszcz nie laczy sie z kreta
Napisano Ponad rok temu
ja nie radze stosowac aminokwasoow, nieekonomicznie, lepiej bialko kup
Guest_ma333_*
Napisano Ponad rok temu
1) kreta + dextrosa + hmb + bcaa
2) kreat + dextrosa na 15dni ( po niej tauryna do konca cyklu ) +
hmb + cla
3) kreat + dextrosa na 15dni ( po niej tauryna do konca cyklu ) +
bcaa + cla
wymincise liczbe i ewentualnie jakies sugerowane zmiany przez was do do skladu 8)
i nie klucici sie bo jak was znam zaraz pojdzie o hmb i bcaa :wink:
Napisano Ponad rok temu
6302037
Guest_ma333_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
carbo - jako transport do krety i uzupelnienie glikogenu miesniowego po tr.
taurynke - pobudzi przed tr. i inne pierdoly Ci da
zestaw nr.3 jest najlepszy (z trym ze cla to bedziesz musial ze3-4 opakowania...)
Napisano Ponad rok temu