hmb +....
Napisano Ponad rok temu
Ale jednak mnie dało i byłem zadowolony ...
Napisano Ponad rok temu
Przed tym jak zaczełem trenować sztuki walki czyli jakiś rok temu uczęszczałem na siłownie i tam był jeden ziomek który uprawiał trójbójsiłowy często z nim gadałem o suplementach .Ogólnie koleś był dobrze zbudowany i miał niezłe wyniki.
Jak chcial przybrać masy to stosował takie coś.
Kreatynka+Ryboza+Białko(najlepiej z 80-cio procentowe)
Bardzo dobre działanie.
A jak chciał zżucić to stosował:
Fat burnera+CLA+Green tea
tylko jak już zejdziecie do swojej wagi nie żucajcie sie na jedzenie musicie dostarczać swojemu organizmowi tyle energi ile potrzebójecie ,bo jak przesadzicie to zacznie wam sie odkładać tłuszcz i wrócicie do swojej wagi.
Moje zdanie
Napisano Ponad rok temu
Niektórzy mówią że hmb to gówno. Nie każdemu organizm przyswaja HMB tak jakby sie tego oczekiwało (lub wcale nie przyswaja ). Kumplowi połączenie HMB+Kreatyna wyszło świetnie, były efekty i był zadowolony. Innemu natomiast po takim cyklu przyszedł 1-2kg masy i jedyne co wspominal to zatwardzenie Dlatego jedni zadowoleni i chwalą sobie, inni nie
Napisano Ponad rok temu
na rzezbe ??:>HMB + KREATYNA - tak wg mnie :
Napisałem że HMB+Kreatyna to wg mnie dobre połączenie. A to czy na rzeźbe czy na mase to zależy od treningow jakie będzie robił w gruncie rzeczy prawda?
Napisano Ponad rok temu
Napisałem że HMB+Kreatyna to wg mnie dobre połączenie. A to czy na rzeźbe czy na mase to zależy od treningow jakie będzie robił w gruncie rzeczy prawda?
nie dokońca prawda, w skrócie: w czasie robienia rzeźby nie stosuje się kreatyny.
Napisano Ponad rok temu
nie dokońca prawda, w skrócie: w czasie robienia rzeźby nie stosuje się kreatyny.
Niech będzie. Ale teraz po co przy treningu na rzeźbe łączenie HMB z czymś? Są odpowiednie treningi - typowo na rzeźbe - do których zastosowanie diety daje porządane efekty.
Napisano Ponad rok temu
ps temat jest o rzzbie wiec nie piszmy co jest dobrym polaczeniem(naszym zdaniem) na cos innego
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
off
Napisano Ponad rok temu
zdecydowalem sie na l-karnityne + bcaa, hmb jednak odpadnie. Cell pump narazie tez odpada. Dodatkowo dokupie pewnie carbo i zrobie trening na rzezbe na silowni. mam nadzieje ze op jakims miesiacu beda efekty. Oczywiscie postaram sie ograniczyc wieczorne posilki, moze byc ciezko ze wzgledu na prace....i zostaiwc kfc
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i nie ograniczaj jedzenia tylko jedz pozadne produkty
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nastawianie palca
- Ponad rok temu
-
Nastawianie palca
- Ponad rok temu
-
Rehabilitacja po rekonstrukcji wiązadła...
- Ponad rok temu
-
Spozywanie surowego mięsa
- Ponad rok temu
-
Mięśnie brzucha
- Ponad rok temu
-
Książka
- Ponad rok temu
-
silownia czy basen?