czy mozna bez diety????
Napisano Ponad rok temu
napisales 2g bialka na kg mc, oraz 7-8 na kg mc (weglowodanoow), jak najbardziej sie z tym zgadzam,
piszesz ze ww nie dadzą mi masy, wiadomo ze same nie tak samo jak same bialko nie da, trzeba połączyc w odpowiedniej proporcji i wtedy efekty będą, widze ze rozumiesz o co mi chodzilo, wiec jesli cos chcesz wiedziec to pytaj.
Napisano Ponad rok temu
PS. Nie bede juz tego komentowal => tylko jedno: idol - nie wypowiadaj siem jezeli nie jstes w 100% pewny swej wypowiedzi i nigdy nie opieraj siem na opiniach przedstawicieli jakichs firm (kabaret )
A z tematu to schodziliscie po troszku oboje
acha a np. glod jest spowodowany obnizeniem poziomu glukozy we krwi co mozg odnotowuje jako takie uczucie...
idol - mam nadzieje ze nie zapomniales ze bialko pobudza metabolizm...
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Wszystko jest wg. mnie tak samo wazne w odp. proporcjach bo jezeli czegos brakuje to wpiz** z osiaganiem celu
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
widze ze rozumiesz o co mi chodzilo, wiec jesli cos chcesz wiedziec to pytaj.
Avanger: niczego w życiu nie jestem pewien na 100%
6302037
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dieta kulturystyczna jest bogata w posiłki(zwykle musisz jeść więcej niż na codzień), zresztą sprawdź sobie przykładowe diety w podwiedzonym poście i jeżeli juz długo ćwiczysz to będzie ona niezbędna do znaczących wyników. Jeżeli chodzi o gainery, wit itp. to załóż nowy post w dziale suplementy(tylko nie zapomnij napisać jakiś info o sobie), a napewno pomożemy.
Niby nie powinno się grać w piłkę itp. (aeroby) budując masę, ale jeżeli to jest twoja pasja to możesz przymknąć na to oko.
Pozdro
6302037
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A widzisz Strong, że bez diety też są przyrosty :P:Pno wlasnie mozesz przymknac oko na to a ja osobiescie bez diety przytylem 8 kilo w 4 miechy wiec jak masz czas to po prostu duzo jedz a masa sama przybedzie
6302037
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jakoś dziwnie to napisałeśIdol my mowiac dieta mamy na mysli jakis cykl jedzenia ryzu, kuraka i tunczyka. Strongowi chodzi o ty ze bez dostarczania bialka, ww i tluszczy nie pujdzie nam masa. wydaje mi sie ze roznie rozumiemy slowo dieta. takie moje zdanie pzdr
dieta to dieta i układa się ją właśnie po to aby dostarczyć odpowiednie ilości ww, białka i tłuszczu
kurczaki i tuńczyk to źródło białka, ryż węglowodanów - wychodzi na to samo
A odżywki mogą lecz nie muszą wchodzić w skład diety
Zresztą popatrz na przykładowe diety by Strong, tam są niewielkie ilości odżywek
6302037
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
p.s. a jesli sie je bardzo duzo to nie jakis rodzaj diety