wydaje mi się, że są ludzie, którzy na to zwracają uwagę, np. ja, bo jakbym miał żyć z jakąś "głupią" to bym pewnie nie wytrzymał
charakter czy uroda?
Napisano Ponad rok temu
Wygląd się nie liczy. Najważniejszy jest charakter. No i osobowość
Napisano Ponad rok temu
Każdy kto gada ze wygląd się nie liczy jest hipokrytom Bo po co ćwiczycie?Jednym od zawsze z podstawowych przyczyn,jest by podobać się kobietom,drugi to ze dostało się wpierdziel i chce się zemścić Sztuką tylko jest by znaleźć osobę,która w mniejszym lub większym stopniu łączy obie te cechy.
Napisano Ponad rok temu
Wazne jest to, ze wyglad da sie zmienic, poprawic itd.. a zje**nej glowy juz nie
Napisano Ponad rok temu
To też fakt,dlatego z mojej pani teraz robię fitneskę
Napisano Ponad rok temu
To też fakt,dlatego z mojej pani teraz robię fitneskę
No i jak ladnie to trzymam kciuki.
Ja powiem Ci po ciazy jak urodzilam to amfibia hahaha tak zle sie czulam masakra, z dzieckiem nie mial kto mi zostac bo wychowuje je sama, znalazlam opiekunke na te 2 godz dziennie poszlam na silownie, basen i po pol roku wygladalam jak przed ciaza, a nawet i troszke lepiej... Wiec nie ma rzeczy niemozliwych...
Napisano Ponad rok temu
Ten filmik nie jest dobrym przykładem. Laska nie jest ani ładna ani mądra tym bardziej A tak serio, ja tez patrzę u facetów i na wygląd i na charakter. No sorry, ale nie wyobrażam sobie być z kimś kto mnie nie pociąga w żaden sposób. takie już jest życie
Napisano Ponad rok temu
Bo trzeba zachować balans między 1 i 2. Sama uroda nie jest wiele warta ale i sam charakter na wiele się nie zda
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
A ja jak wyżej napisałam, charakter najważniejszy, a ciało to glina nad która można pracować i udoskonalać Najważniejsze by mordka była ładna... a z resztą można chęciami i wyrzeczeniami zdziałać cuda.
Napisano Ponad rok temu
po pewnym czasie uroda przemija a charakter i inteligencja zawsze zostają
Napisano Ponad rok temu
ja zdecydowanie nie patrzę na wygląd tylko na charakter. Już dawno przetsał się dla mnie liczyć wygąd.
Napisano Ponad rok temu
Na dłuższą metę zawsze bardziej będzie liczyć się charakter. Ale też każdy z nas w pierwszej kolejności zwraca uwagę na wygląd, więc trzeba to jakoś wypośrodkować.
Napisano Ponad rok temu
Pewnie, że z czasem liczy się głównie charakter. Na początku zwracamy uwagę tylko na wygląd, to logiczne.
Napisano Ponad rok temu
Niektóre kobiety sprawiają wrażenie, jakby preferowały facetów, którzy nie mają zbyt dobrze w głowie Im głupszy, tym lepszy. A broń boże, aby był choć trochę inteligentny. I jeszcze marzy im się stały związek z takimi, oraz dzieci.
No cóż, wszyscy mamy swoje gusta i priorytety
Napisano Ponad rok temu
Dla mnie charakter jest najważniejszy. Co mi z urody jak kobieta będzie mało inteligentna?
Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, jeśli nie wiesz, gdzie jest jego mózg.
Napisano Ponad rok temu
Mi się wydaje, że to jest tylko stereotyp. Owszem w pierwszym wrażeniu wygląd bardzo się liczy, ale jak się już kogoś bliżej pozna to nie patrzy się na to jak wygląda. Możę być najpiękniejszy i najbogatszy, a jak jest chamem to zostanie chamem i nie bedziemy chcieli z nim przebywać