Skocz do zawartości

Brzuch!!!!!!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
29 odpowiedzi w tym temacie

gg
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 463 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Brzuch!!!!!!
a wlasnie mam sprawe: jak sie pozbyc tzn wycwiczyc dolną częsc brzycha bo z tym mam największy problem
  • 0

idol pudziana

Ekspert

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 348 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

tu masz dużo ćwiczeń [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] wybierz coś sobie
:D pozdro
  • 0

Strongbart
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4690 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

ja głownie stawiam na unoszenie noog na poręczach\w zwisie, mozesz tez sproobowac w lezeniu
  • 0
Pozdrawiam Strong

avanger
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3006 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:kobiety %-)

Napisano Ponad rok temu

unoszenie noog na poręczach

z nogami wyprostowanymi - chyba najlepsiejsze cwiczenie na dolne partie brzucha
  • 0
nawet najtwardsi maja chwile kiedy potrzebuja kleknac...
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.

dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

gg
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 463 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

a tzw "kolyska"??
  • 0

JAROCH
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 56 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:sport, informatyka, elektronika, i oczywiście fajne dziewczynki i imprezki

Napisano Ponad rok temu

hmmm
  • 0
JAROCH

JAROCH
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 56 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:sport, informatyka, elektronika, i oczywiście fajne dziewczynki i imprezki

Napisano Ponad rok temu

moim zdaniem hmb na rzeźbe jest dobry ja efekty miałem po hmb i to dobre - jak bierzesz hmb to nie niszczysz mięśni a trening na rzeźbe + niskokaloryczna dietka + aeroby= spalanie mięśni więc nie wiem co strongbart ma przeciwko hmb, a co do treningu brzucha to najlepsza pora jest rano bo organizm spala 20 % wiecej kalorii rano i bede sie tego trzymał, ale po treningu też są dobre efekty. A co Twoim zdaniem strongbart zdaniem jest lepsze od hmb na rzeźbe? - proszę o info bo niedługo zaczynam trening na rzeźbe i nie wiem co kupić zle myśle o hmb. Hmb to jeden z najlepszych antykatabolików a przy treningu na rzeźbę jest potrzebny antykatabolik. hmb to jeden z najlepszych suplementów na rynku... ale może sie myle nie wiem aż tak doświadczony to nie jestem pisze tylko to czego sie dotychczas dowiedziałem. A co do brzucha to żeby dobrze było widać dokładnie każdy mięsień brzucha to bez dobrej diety raczej Ci się to ni uda - dieta w kulturystyce jest bardzo ważna i bez niej nie da sie osiągnąć optymalnych wyników

Strongbart
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4690 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

jako antykatabolik hmb moze byc, tylko drogie jest, ale jak kogos stac to ok, moowie ze nie jest najlepszy na rzeźbe pod względem spalania tlooszczu, bo wedlug producenta ma takie wlasciwosxie, praktycznie nie ma.
co do twierdzenia ze rano organizm spala wiecej kalori, jest to nie prawdą.
  • 0
Pozdrawiam Strong

GośćGuest__*

Guest__*
  • Guests

Napisano Ponad rok temu

Co do spalania tych kalorii rano to ja się o tym dowiedziałem z gazetki ale może się myle - dotychczas jechałem brzuch rano - jeśli jest jakaś lepsza pora dnia to prosze o rade strongbart i napisz mi jeszcze co kupić na rzeźbę POZDRO!!!

JAROCH
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 56 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

ten gość to ja
  • 0
JAROCH