Trening Na dalikatną masę
Napisano Ponad rok temu
Nie chcę przybrać dużo masy mięśniowej bo starzy mogą sobie coś pomyśleć ( że biore jakieś sterydy czy coś w tym stylu ) . Nie mam bladego pojęcia co moge robić i co mam zakupić
Napisano Ponad rok temu
a tak wogole to jezeli dopiero zaczynasz to warto byloby zadbac o swoja diete, zaczac zwarzac na to co sie je i ile razy dziennie, oraz o jakich porach trzeba to sobie wszstko dobrze rozplanowac i bedzie juz napewno duzo lepiej nieradzilbym sie pchac tak odrazu w jakies srodki (suplementy i odzywki)
Napisano Ponad rok temu
białko 2g na 1 kg mc
węglowodany6g na 1 kg mc
tłuszcz 1 g na 1 kg mc
Jedno co powinieneś zakupic to praparat witaminowo-mineralny gdyz zawiera składniki niezbędne do prawidłowego funkcjownowania organizmu
Napisano Ponad rok temu
Pozdro i szacunek dla wszystkich...
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam narazie
Guest_mms_*
Napisano Ponad rok temu
zreszta jeszcze jestes mlody to bedziesz mial czas na suplementy
a poczatek to jakies 6miesiecy tylko dieta i nie mow tylko ze hccesz troszke pocwiczyc i to wszystko bo w tym sporcie caly czas sie chce osigniec zreszta sam sie przekonasz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
masz dopiero 15 stkę i mimo że jesteś wysoki to pewnie jeszcze urośnioesz nie tylko wzdłuż ale co primum ! w szerz kości są przyczepem dla mięśni i poczekaj sobie trochę z tym dopingiem bo zrosną ci się nasady i będziesz wiecznie chudy mimo dużej masy nie musiszja już wspomniano brać jakiś suplementów ale dobra dieta i w twoim wypadku trening ale nie z dużym obciążeniem i też nie za często bardzo polecam z kolei kwas asparginowy (pochodne są w preparacie ASPARGIN bez recepty ok6zł) k asparginowy wzmaga procesy anaboliczne m.in. przez pobudzenie somatotropinogenezy. i jes ogólnie wspomgający
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Najbardziej jednak jak juz pisalem wyzej skoncentruj sie na diecie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
on w wieku 15 lat wytwarza tyle glukozaminy ile trzeba i jetynym rozwiązaniem jest właściuwie dobrany trening jeśli jest napalony to dobrze
MYŚLĘ ŻE ZA DUŻO REKLAMY MARKETINGU I PROPAGANDY POWODUJE ŻE LUDZIE ZACZYNAJĄ BRAĆ WSZYSTKO CO IM POWIEDZĄ A TO GLUKOZAMINKĘ ACH TAK NA WYPACEK KWASIK ACETYLOSALICYLOWY NA ZAWAŁEK ATO KOCI PAZUREK CHRZĄSTKĘ REKINKA A TO CHROMIK RAKOTWÓRCZY NA ODCHUDZANIE ITD
JEZU !!!POŁOWA TEGO GÓ. NA JEST LUDZIOM NIE POTRZEBNA TRZEBA TROCHE W DZISIEJSZYM ŚWIECIE DYSTANSU I TRZEŹWEGO UMYSŁU ABY NIE WPASC W PEWIEN RODZAJ CHIPOCHONDRII
Napisano Ponad rok temu
Nigiel z chromem myslisz sie, chrom dostępny np: w ofercie OLIMPa jest trójwartościowy i w jest bezpieczny dla zdrowia. Natomiast chrom sześciowartościowy jest rakotwórczy.
Guest__*
Napisano Ponad rok temu
Jeśli masz info na temat tego chromu albo mechanizm działania glutaminy to napisz do mnie
dzięki pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na poczatek walnij se kreatyne i odpowiedni trening. Poczatkujacym to wystarczy bo i nawet bez przemyslanego do konca treningu maja duze przyrosty.
Ty piszesz ze na samym początku mozna wiziąc kreatyne, nawet bez przemyslanego treningu, zastanów sie co piszesz, powiedz mi skąd organizm ma miec odpowiednią adaptację wysiłkową by w pełni wykorzystac moc kreatyny. Źle piszesz i następnym razem zastanów sie dokładnie co piszesz.
Napisano Ponad rok temu