To jak mam spalić TT na brzuchu ? powiedz mi. Tylko nie mów mi że jakieś absy i 6 Vadera...
Trening endomorfik
Napisano Ponad rok temu
Dieta na redukcje smalec spalasz z całego ciała miejscowo sie nie da
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
mam dietę od miesiąca już na niej siedzę spadłem z 89,5 na 84 jak dotąd. Mam zamiar spalać dotąd, aż zejdzie brzuch odstający.
Napisano Ponad rok temu
Miesiąc minął, obiecałem to wrzuciłem, za miesiąc wrzucę. Proszę ocenić czy się coś zmieniło. Ja sam nie widzę, bo oglądam się na codzień, dlatego proszę o ocenę zdjęcia z przed miesiąca i teraz.
Mam zasrane rozstępy na brzuchu, ale to już mam tak od parunastu lat. Mając jakieś 10lat ważyłem 65kg. Ciul z nimi... Proszę o sprawiedliwe oceny
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
I porównawcza
Użytkownik ziben69 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Podkreślam to tylko miesiąc:
Waga spadła z 89,7 na 83,5.
Nie jest źle, ale już schodzę z tej diety wysokobiałkowej na normalną więc tak szybko nie będzie leciało teraz
Użytkownik ziben69 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co tu oceniać? tona smalcu do spalenia i tyle. Odezwij sie za 3/4 miesiące jak brzuch odkryjesz.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
heh dzięki nie wiem ile mam spalić żeby brzuch odkryć zanim brzuch odkryje to na reszcie ciała nic nie zostanie ze mnie
Napisano Ponad rok temu
Jak to ile? Tyle az go zobaczysz.... a co chcesz aby ten smalec był? Co c z takiego ciała patrzysz w lustro i widzisz wieprza? Lepiej już sie wyciąć nabawić anoreksji i zrobic dobra masę bo jak masz niski BF szybciej i łatwiej nabrac mięsa niż jak masz zasmalczenie
PS: przerabiam teraz tez redukcję i tez nie jest kolorowo ale na smalec juz patrzec nie moge
Użytkownik Grammatikk edytował ten post Ponad rok temu
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Dlatego jesteś taki stanowczy wobec mnie już rozumiem, ale dzięki Ci za motywację. Masz rację, to jest paskudne, ten smalec wrrr... To ci mi tu mity jakieś pierdzielą, że endomorfik ma łatwiej masę robić, jak taki chudzielec od razu wsysa nosem Mutant Mass czy MassXXL i jedzie masę a ja muszę się mordować z tym gównem -.- nie ma z tego żadnych korzyści, tylko minusy widzę. Suszymy kurnia ... BTW ciężko to się redukuje... niby waga wskazuje mniej, ale co z tego jeśli efekty są tak znikome, że tylko się człowiek denerwuje.. zanim spalę cały brzuch to z reszty ciała zostanie mi skóra i kości... DO ZERA z tym ścierwem!
Napisano Ponad rok temu
Wykonuj trening na siłe to te mięsnie które gdzies tam pod smalcem sa nie spala się jakoś specjalnie. Najgorszym co mozna zrobic na długiej redukcji to napierdalac izolowane ćwiczenia po 15/20 pow i sie pompowac bezmyślnie. Aby mięsień na deficycie kalorycznym nie spalił sam siebie musi mieć bodzieć w postaci dużego ciężaru.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
dzięki za wskazówkę jak dotąd napitalałem same aeroby... czas wrzucić 70 kg na gryf. Dzięki za podpowiedź.
Napisano Ponad rok temu
Same aeroby spala smalec przy okazji i całe mięso.... doedukuj sie i zmień to puki jeszcze jest czas. Trening siłowy to podstawa na redukcji może byc typowy jak na masie a i typowy na siłę mięśni + aerobowy jak lubisz i dieta z ujemnym bilansem i jest progres
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
A czemu nie? FBW oparte na wielostawowych cw z duzymi ciężarami tez sie sprawdzi.... czemu uważasz że FBW to ciupanie? Jak umiesz zrobić cięzki trening to nie wazne jaki system wazne żeby były duże ciężary i odpowiednie ćwiczenia. Widac ze nie znasz sie na treningach więc doedukuj sie i w tym zakresie
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
dobra nie wypowiadam się już.... poczytam troszkę o treningach. Dzięki za pomoc nie mniej jednak ... Odezwę się za parę miesięcy i wykopię ten temat... Dzięki za pomoc.