Witam,
Otóż od pewnego czasu chciałbym zacząć ćwiczyć. Zgubiłem więkrzosc tłuszcz( obecnie waże tyle co 2 lata temu) i chciałbym się wziąć za siebie.Moja sytuacja jest dosyć trudna.Nie moge przejsc na jakąs dieteę białkową ,gdyż jeszcze mieszkam u rodziców i to Mama mi gotuje . Drugą sprawą jest miejsce ćwiczeń. Chciałbym to robić w domu. Dysponuje kilkoma ciężarkami i drążkiem (na którym na razie nie mogę sieę podciągnać).Tak więc chciałbym aby mój trening nie wymagał jakichs specjalnych sprzętów.Mój cel? Wiem ,że nie osiągne czegos wielkiego w ciągu miesiąca ,czy dwóch.Nie chce być jakims "pakerem". Chce w miarę dobrze wyglądać. Jesli to istotne to ważę 67kg przy wzroscie 180cm. Dziwne jest to ,że nie jestem patyczakiem,jestem w miare umiesniony jak na mój wiek ,a mimo to tak mało waże...Ułożycie mi jakis prosty trening na przybranie masy mięsniowej? Chodzi mi o ogólnorozwój . W sensie ręce,klata,brzuch,nogi itd.
+jakies ćwiczenie na odchudzanie? Jestem szczupły ,ale jakies tam sadełko mam... Z doswiadczenia wiem ,że bieganie jest dobre ,ale w taką pogodę.. Znacie jakies ćwiczenia które można robić w domu ,bez większych wymagań sprzętowych?
Użytkownik Dupsteper edytował ten post Ponad rok temu