 (dziekuje Placeck za pomoc )
   (dziekuje Placeck za pomoc )Mam do was pytanie na obiadek mam kasze i rybe,wlasnie nie jestem pewien czy moze to byc tez makrela???
A inne ryby powinnem gotrowac??? czy moge je smazyc na oliwie z oliwek???
 
Napisano Ponad rok temu
 (dziekuje Placeck za pomoc )
   (dziekuje Placeck za pomoc )Napisano Ponad rok temu
 
Napisano Ponad rok temu
Makrela chyba nawet lepsza od tuńczyka więc nie widze zastrzeżeń co do jej spożywania. Najlepiej jakbyś robił/a ryby na parze wtedy są zdrowsze bo nie tracą cennych składników odżywczych (witaminki/minerały i inne takie).

Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
 
 | Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Anatomia ryby – sprawdź, jakie ma właściwości! | Diety | 
 |   
 | ||
| Dieta. Zdrowe odżywianie. Ryby - dlaczego warto je jeść? | Diety | 
 |   
 | ||
| Cześć i dzięki za ryby... | AIKIDO | 
 |   
 | ||
| Jedz ryby - dowiedz się dlaczego! | Diety | 
 |   
 | ||
| Konus pojechał na ryby... | MAGIA STALI | 
 |   
 | 
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu
 
- Ponad rok temu
 
- Ponad rok temu
 
Tomyśl - Ponad rok temu
 
- Ponad rok temu
 
- Ponad rok temu
 
- Ponad rok temu
 
- Ponad rok temu
 
- Ponad rok temu
 
- Ponad rok temu