
Mam do was pytanie na obiadek mam kasze i rybe,wlasnie nie jestem pewien czy moze to byc tez makrela???
A inne ryby powinnem gotrowac??? czy moge je smazyc na oliwie z oliwek???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Makrela chyba nawet lepsza od tuńczyka więc nie widze zastrzeżeń co do jej spożywania. Najlepiej jakbyś robił/a ryby na parze wtedy są zdrowsze bo nie tracą cennych składników odżywczych (witaminki/minerały i inne takie).
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Jakie ryby najlepsze do diety? |
Kuchnia |
|
![]()
|
||
Dieta. Zdrowe odżywianie. Ryby - dlaczego warto je jeść? |
Diety |
|
![]()
|
||
Anatomia ryby – sprawdź, jakie ma właściwości! |
Diety |
|
![]()
|
||
Jedz ryby i bądź zdrowy jak ryba! |
Diety |
|
![]()
|
||
Cześć i dzięki za ryby... |
AIKIDO |
|
![]()
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
Tomyśl - Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu