Ja najczęściej kupuję łososia lub pstrąga. preferuję świeże ryby. Czasem tez uda mi się zdobyć dorsza.
Jakie ryby najlepsze do diety?
Napisano Ponad rok temu
Polecam to dla tych co się wypowiadali. Warto obejrzeć.
Napisano Ponad rok temu
Bardzo dobrą rybą jest też dorsz po grecku, ma dobre wartości oraz w surowce z marchwi smakuje wyśmienicie, a w sklepie koszt 500g jest 9 zł..
Zapraszam do przeglądania, wypowiadania się oraz poprawiania moich błędów.
Zapamiętaj! Każdy uczy każdego, a WIEK to tylko liczba!
Powracam!
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Hodowlane! Obejrzę jak będę miał wolne. Jeżeli łosoś to bałtycki pzdr.
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
Po tym materiale nie tykam sie ryb choć w sumie i tak ich nie jadam prawie wcale bo takie ryby sa z tego co widać w filmie naszprycowane truciznami kilka x bardziej niż drób.... a wolno odławiane są drogie jak wołowina.
Łosoś norweski,,, ponad 30zł za kg a jest w nim więcej chemikaliów najgorszej maści niż samego mięsa....
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
A ja jezdze do rodzicow maja staw i tam liny, amury, tolpygi, karpie, leszcze, plocie i kilka szczupakow. Wiec wiem co jem, chciaz nie lubie osci ...No i pobawic sie zawsze splawikiem mozna ...
Napisano Ponad rok temu
Fajnych masz rodziców i niezłe możliwości. WIekszości zostaje market... i świecący w ciemności łosoś norweski lub wyprana w chemicznej kąpieli panga
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Tata kupil kawalek ziemi z duzym stawem i zarybil, teraz mamy swoje ryby. Choc trzeba obserwowac czy szczupaki za mocno nie zeruja..
Napisano Ponad rok temu
No po tym materiale to chyba każdy by przestał jeść
Ja to już nei wiem co wybrać. Kurczak naszprycowany, ryby trujące
Masakra jakaś.
Napisano Ponad rok temu
Kupowac gdzies na wsi, a po rybki nad rzeke albo jeziorko
Napisano Ponad rok temu
Z 2 złego wole kurczaka, mniej naszprycowany.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Qrde a ja tam mintaja lubialem sobie przyswoic, czyli zostaje mi sama piers z kurczka, przeżre mi sie po tygodniu ;d
Napisano Ponad rok temu
Ja dorsza,czasami tunaka surowy filet,ale są mega drogie,więc to okazyjnie.Czasami mam swojskie pstrągi wędzone dymem,1 sztuka pół kg wchodzi jak nóż w masło Ale najsmaczniejszą rybą jaka jadłem był dorodny szczupak.
Napisano Ponad rok temu
Ludzie jedzcie wieprzowinę! Czemu panuje magia chudego mięsa u ludzi walących po 5 tys kalorii dziennie? psychoza ryb i kurczaka? Świnia jest tak samo dobra a schab ma makro prawie jak filet ( tylko nieco więcej tłuszczu) za to inny smak, można zrobić bitki, gulasz pieczne zrazy itp itd. Od samego kurczaka faktycznie można z czasem się porzygać.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Kwestia przyrządzenia,jadam czasami świnie i krowę,ale nie służy mi to mięso,długo mi zalega na kichach,no i ten składnik,co ostatnio wyszedł w badaniach(jakiś cukier którego skrótu nie pamiętam)powoduje stany zapalne ,szczególnie jelit.
Napisano Ponad rok temu
Zjadlbym kotlety mielone, ale redukcja :<
A co do ryb, to chyba nie jadłeś upolowanego przez siebie sandacza Litwinie to jest ryba
Napisano Ponad rok temu
jako że jestem wędkarzem to troche ryb jadam ale powiem szczerze że wg mnie najlepsza jest Troć wędrowna
delikatna i pożywna a złapana samodzielnie smakuje podwójnie
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
U nas na południu takich rarytasów nie ma ale za to pstrąg najlepszy
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kombinacje z serkiem wiejskim
- Ponad rok temu
-
Napoje zero, produkty light, itp
- Ponad rok temu
-
Rafaello :D
- Ponad rok temu
-
Dietetyczny placek
- Ponad rok temu
-
Moje risotto
- Ponad rok temu
-
Ciemny chleb
- Ponad rok temu
-
śledzie po sułtańsku- słodko-kwaśne
- Ponad rok temu
-
Nudna monotonna redukcja? LODY BEZ CUKRU
- Ponad rok temu
-
Kefiry/Maślanki
- Ponad rok temu
-
Pierś z kurczaka
- Ponad rok temu