Re: Cześć i dzięki za ryby...
Czas więc chyba podwinac ogonek i spierpapier...
Daj spokój Voivod żeby takie coś zrobić to trzba mięć choć troche jaj
Zresztą nwet jeśli to żadna strata :roll: Ty i tak do żadnej dyskusji nic nie wnosisz poza ikonami emocji, bo myślisz, że prowadzisz jakąś gre, udając skomplikowanego człowieka którego nikt nie jest w stanie rozgryść ale w guncie rzeczy wszyscy i tak wiedza, że jesteś cholerną żałosną ofiarą losu.
Jakimiś zdechłym żałosnym herlakiem którego ten pająk (co wygląda jak kropka z długimi cienkimi nogami) by wciągnał pod łużko.
A wkurwiasz się bo łudziłeś się, że będziesz Mistrzem Sztuk Walki który mimo, iż ledwie żyje, to jak ktoś się zeń zaśmieje to choćby niewiem kim był to Ikyo albo Sankyo i będzie Cię przepraszał a Ty się będziesz wymądrzał.
Niestety
Voivodzie TO SIĘ NIGDY NIE STANIE zawsze będziesz niedorajdą i ofiarą choćbyś sobie kolana w Shiko do kości zdarł.
Natura - Tak to jest zrobione (jak chcesz to moge Ci to wykazać i udowodnić naukowo
)
No i jeszcze jedno.
Jak będziesz próbował wybrnąć z sytuacji i udając kogoś kim niejesteś
( bo jak powszechnie wszyscy wiemy jestes Nikim prócz niepotrafiącej się w życiu zrealizować żałosnej ofiary) pisać, że dałem Ci się sporowokować (bo zapewne Szczepan o ile mnie nie zbanuje to wyśle mnie z forum na przdłużony urlop) i mnie załatwiłeś i żebym sobie jeszcze przytupnał albo coś i zanim nawklejasz kolejne Ikony Emocji....
Zaręczam Ci że w ogóle się nie zdenerwowałem ani Ciut.
Mało tego w dalszym ciągu mnie zajebiście śmieszysz i bawisz.
Napisałem to co napisalem ponieważ (jak juz pisałem
) tak to już jest zrobione.
Bo jestem zawsze szczery i mówie to co myśle.
W innej dyskusji ...
zbyt idealistycznie patrzysz na świat
W istocie tak jest !
.Lubie takie idealistyczne spojżenie i nazywanie rzeczy po iminiu bez względu na wszytko.
Jeśli ktoś robi buty to niech je kurwa zrobi porządnie albo niech wypierdala po dwa kroć.
Jeśli w RMF gwałcą moje uszy co dzień zespołem Fill i mówią mi po stokoroć jaka to gwiazda i ile nagród dostali....
- to ja i tak wiem i powiem, że to nie rzadni muzycy czy artyści tylko banda pizd z łapanki któzy nie mają pojęcia o twórczości i są niczym więcej niż żałosnym w gruncie rzeczy produktem przeznaczonym dla takich ofiar jak Voivod. To ja już jestem większym muzykiem i artysta niz oni a jestem Nikim.
Wracając do myśli...To tzw konsumpcyjne gówno.(patrz def.)
(Garry deinicja sprawź poprawności w Wikipedi)
...Konsumpcyjne gówno nie stąd sie bierze, że wysrasz to z siebie co przedtem wetniesz,
lecz gdy bezmyślnie chłoniesz i połykasz to co ktoś inny wcześniej wyrzygał...
Jeśli ktoś z różnych przyczyn próbuje mi coś wmówić to ja i tak w miare możliwości, zawsze mu to wcisne przez dupe do gardła spowrotem.
Prawdopodobnie jest jescze drugie dno moich nieskrępowanych wypowiedzi (jak juz sie tak rozgadałem na całego)
Jako specjalista z psychologi i czytania z ludzkich zachowań, zrobiłem sobie analize swoich(chodzi o walenie prosto z mostu) i powiem szczerze, że podejżewam się o jakąś łagodną formę ZESPÓŁU ASPERGERA (*Garry nie czytaj definicji z Wikipedi bo jest do dupy i nieprwadziwa. Hasła i definicje do niej piszą ludzie tacy jak zespół FILL pizdy z łapanki) zaliczany do łagodnych form autyzmu. (Mówie to poniękąd jako usprawiedliwienie przed Szepanem, i próbą uninknięcia Bana -jak mnie zbanujesz podam cię do sądu
że nie słuszenie dyskryminacja i wogóle)
A wracając do tematu i do pseudo samospalania w proteście to między prawdą a Bogiem pod przykrywką wielkich słów czai się rozpaczliwa próba założenia mi i innym kagańca w mysl, że jak będe pisał pod swoim nazwiskiem to oczywiście nie bede mógł swobodnie pisać co skolei spowoduje, że będe mówił na modłe np ŚP Irimiego czy Pmasza i dla nich będzie dalej ok.
Kończąc napisze :
Voivod ? Dla forum żadna strata więc:
>BonVoyage ofermo .