Użytkownik Erwiin edytował ten post Ponad rok temu
dieta do oceny
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
carbo = zwykły cukier puder o smaku owocowym... nie wiem po co płacić 20zł za kg skoro w sklepie biały cukier masz po 4 zł za kilo.... o to mi chodziło
Walnij słodkie kakao i masz jak carbo skoro musisz dac sobie taki zastrzyk węgli. A jak nie po prostu dowal do posiłków więcej węgli tłuszczy jak ci zalezy tym carbem tylko na podbijaniu kaloryczności.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jasne , ryżem makaronem, tłuszczami czym ci pasuje
Pamiętaj że węglowodany proste w jednym posiłku z białkiem i tłuszczem już nie robią się takie "proste" dlatego nie ma się czego obawiać.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
A kupiłes już to carbo? Bo jak nie to nie kupuj a jak kupiłeś to co masz robić? zjedz
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Czyli ta wersje przyjmujemy na start. Chciałbym jeszcze zapytać czy mogę tylko przez jakieś 2tygodnie pić olej z pestek winogron? Została mi prawie cała butelka i chciałbym dokończyć
I juz ostatnia kwestia: czytalem ze nie wolno jeść non stop tuńczyka ze względu na rtęć tam zawarta. W DT bedzie tuńczyk a w DNT normalny filet z ryby z ryżem, można tak przemieniac sobie?
PS. Carbo kupiłem ale zostało mi już niewiele bo w poprzedniej diecie mialem po treningu, stąd ten nawyk do prochu.
Użytkownik Erwiin edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie ma znaczenia czy to z pestek czy oliwa z oliwek czy lniany czy arachidowy sezamowy kokosowy wszystkie jak sa z 1 tłoczenia nierafinowane sa BDB jeżeli chodzi o źródło tłuszczy
Choc nie ma sie co spinac tak na to moim zdaniem kulturysta nie jesteś i nawet zwykły jak nie poddany obróbce termicznej sie nadaje 100x lepiej niż masło czy margaryna nie popadajmy w paranoje ultra zdrowych tłuszczy
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Startuj o obserwuj organizm czy idzie masa czy podlewa za mocno czy stoi w miejscu, wszystko idzie na bieżąco korygować
Mateusz Pawlak