Zamienisz węgle na białko to będzie taka sama kaloryka, bo 1g białka i węgli na 100g mają 4kcal.
Józef redukuje i się pompuje!
Napisano Ponad rok temu
"Mogę zaakceptować swoją porażkę, ale nie zaakceptuje tego, że nie próbowałem"
~ Michael Jordan
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na razie nie zwiększaj białka. Ten zabieg możesz zrobić na końcówce redukcji po to, aby wykorzystać termogeneze białka.
"Mogę zaakceptować swoją porażkę, ale nie zaakceptuje tego, że nie próbowałem"
~ Michael Jordan
Napisano Ponad rok temu
Powodzenia Józek. Mam nadzieje że jak już zakończysz redukcję obgadamy w temacie plan rozsądnej masy
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak się wytniesz wrzuć foto
będzie porównanie...
Napisano Ponad rok temu
zolnierskie
30/15
50/12
57/12
59/9
59/7
MC
69/12
89/7
101/5
107/7
107/7
90/12
szrugsy
2x12/90
podciaganie nachwytem szeroko
11
8 + 2.5 kg
8 + 2.5 kg
5 + 2.5 kg
7
unoszenie hantli na boki
10.5/15
13/15
13/12
francuskie hantlem
13/18
15/12
15/12
15/12
redukcja dzien 3
1. jaja 150g bulka ziarnista 160g powidla 30g
- po treningu 30g whey trec
2. 100g ryzu 100g kury 10g oliwy
3. jw
4. 150g twarogu tlustego 60g owsa 10g kakao mlek 400
B-155
T-73
W-298
kcal-2473
Bym zapmnial.. Rapped freak przedtreningowka wczoraj lyklem przed treningiem. Dzialanie 0! Totalne dno! zaluje ze porannej kawy nie wypilem tylko czekalem na ten badziew.
Użytkownik Jozef230 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Stary dobry dorian
Ale z przetreningówek jakie stosowałam to Assault muscle pharm dla mnie jeden z najmocniejszych, przez długi czas po pół miarki robiłam bo cała była za dużo...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak działa to czuć po 4/5 dniu właśnie przy ilości snu najszybciej.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Ja Ci powiem że Ty błąd robisz i to ogromny. 82 w pasie to bardzo niewiele, dużo więcej nie zjedziesz. Za to może Ci zjechać z tych 39 cm w bicu i wtedy będziesz miał dramat (wiem, bo ja byłym załamany jakby mi z bica zeszło - bic prawie jak penis
A do tego takie cięcie kalorii.
Zastanawia mnie jedno - dlaczego nie pomyślałeś o włączeniu aerobów do treningu? O czym myślę - pół godziny na rowerku stacjonarnym po każdym treningu wyciągnie Ci kratę o wiele szybciej i mniej boleśnie niż to głodzenie się. Już nawet nie piszę o bieganiu 40 minut 3 razy dziennie, bo znamienita większość kulturystów reaguje nie tylko alergicznie ale wręcz zawałowo na samą myśl o przebiegnięciu odcinka trasy (chyba że ściga autobus tudzież tramwaj, albo biegnie do kibla po przedtreningówce... ;p)
Ana poważnie Józef - dlaczego cięcie kalorii zamiast aeroby? Szczerze proszę.
Napisano Ponad rok temu
Ja Ci powiem że Ty błąd robisz i to ogromny. 82 w pasie to bardzo niewiele, dużo więcej nie zjedziesz. Za to może Ci zjechać z tych 39 cm w bicu i wtedy będziesz miał dramat (wiem, bo ja byłym załamany jakby mi z bica zeszło - bic prawie jak penis
A do tego takie cięcie kalorii.
Zastanawia mnie jedno - dlaczego nie pomyślałeś o włączeniu aerobów do treningu? O czym myślę - pół godziny na rowerku stacjonarnym po każdym treningu wyciągnie Ci kratę o wiele szybciej i mniej boleśnie niż to głodzenie się. Już nawet nie piszę o bieganiu 40 minut 3 razy dziennie, bo znamienita większość kulturystów reaguje nie tylko alergicznie ale wręcz zawałowo na samą myśl o przebiegnięciu odcinka trasy (chyba że ściga autobus tudzież tramwaj, albo biegnie do kibla po przedtreningówce... ;p)
Ana poważnie Józef - dlaczego cięcie kalorii zamiast aeroby? Szczerze proszę.
Ciesze sie ze jest jakies tam zainteresowanie moja osoba.
od 3 miesiecy chodze na swoja silownie piwniczana gdzie jest lawka drazek wyciag i zlom.. rowerka nie posiadam. czekam na cieplejsze dni to bede jezdzil. na edmondo bedziesz mogl mnie kontrolowac:). Do tego dojdzie tabata . 82 w pasie to dla mnie za duzo w stosunku do reszty. co do lapy moje skromne 39 zamieni sie w 36 z zylka na biku..
Napisano Ponad rok temu
Słuchaj, był tu parę lat temu taki koleś, jak poszukam to znajdę jego dziennik. Masował i masował, "nie ma masy bez kiełbasy" i inne tego typu. I nagle wszedł na redukcję. Niestety lub stety nikt jego zdjęć sprzed redukcji nie widział, ale po redukcji jak wrzucił, to wyglądał jakby z Oświęcimia spierniczył... I krótko po redukcji zredukował się z forum w ogóle.
Zjedzie Ci bic na 36 to Ci psycha siądzie, zobaczysz. Wiem co ja miałem jak po teściu mi urósł a potem spadł. I to uczucie ciasnego rękawka od koszulki nigdy już w tej koszulce nie wróciło ;(
Zrobisz jak wolisz. Ale jeszcze raz mówię - na fat tylko aeroby. Rzeźbić można jak się ma z czego. Ty jeszcze nie masz z czego. Ja bym na Twoim miejscu do listopada masował, a zimą redukcja.
Ja Cię kontrolował nie zamierzam, bo i po co. Twoja sprawa, zrobisz jak zechcesz. Mogę tylko radzić. Ja biegam akurat. I to tak po półtora godziny 2-3 razy w tygodniu. Teraz już raczej bardziej bo lubię, bo się dobrze czuję. Biegałem jak było -12, biegałem jak padało, biegałem jak było +28. Jak się chce i ma się motywację to idzie. Ale jak mówiłem, wy kulturyści tak cholernie boicie się aerobów, że wolicie kupować spalacze, chemię, katować się redukcjami. Redukcja chyba nie służy do odchudzenia się. Redukcja służy do uwidocznienia mięśnia. Ale tego mięśnia trzeba jeszcze mieć, żeby go bardziej uwidocznić.
Edytuję, bo znalazłem dziennik tego koksa.
http://forum-kultury...results/page-17
Zaznaczam, nie nabijam się absolutnie, facet był naprawdę w porządku, regularnie ćwiczył, złego słowa o nim nie powiem. Po prostu, podjął naprawdę nieszczególnie mądrą decyzję jeśli chodzi o redukcję...
Użytkownik bartesd edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Słuchaj, był tu parę lat temu taki koleś, jak poszukam to znajdę jego dziennik. Masował i masował, "nie ma masy bez kiełbasy" i inne tego typu. I nagle wszedł na redukcję. Niestety lub stety nikt jego zdjęć sprzed redukcji nie widział, ale po redukcji jak wrzucił, to wyglądał jakby z Oświęcimia spierniczył... I krótko po redukcji zredukował się z forum w ogóle.
Zjedzie Ci bic na 36 to Ci psycha siądzie, zobaczysz. Wiem co ja miałem jak po teściu mi urósł a potem spadł. I to uczucie ciasnego rękawka od koszulki nigdy już w tej koszulce nie wróciło ;(
Zrobisz jak wolisz. Ale jeszcze raz mówię - na fat tylko aeroby. Rzeźbić można jak się ma z czego. Ty jeszcze nie masz z czego. Ja bym na Twoim miejscu do listopada masował, a zimą redukcja.
Ja Cię kontrolował nie zamierzam, bo i po co. Twoja sprawa, zrobisz jak zechcesz. Mogę tylko radzić. Ja biegam akurat. I to tak po półtora godziny 2-3 razy w tygodniu. Teraz już raczej bardziej bo lubię, bo się dobrze czuję. Biegałem jak było -12, biegałem jak padało, biegałem jak było +28. Jak się chce i ma się motywację to idzie. Ale jak mówiłem, wy kulturyści tak cholernie boicie się aerobów, że wolicie kupować spalacze, chemię, katować się redukcjami. Redukcja chyba nie służy do odchudzenia się. Redukcja służy do uwidocznienia mięśnia. Ale tego mięśnia trzeba jeszcze mieć, żeby go bardziej uwidocznić.
Edytuję, bo znalazłem dziennik tego koksa.
http://forum-kultury...results/page-17
Zaznaczam, nie nabijam się absolutnie, facet był naprawdę w porządku, regularnie ćwiczył, złego słowa o nim nie powiem. Po prostu, podjął naprawdę nieszczególnie mądrą decyzję jeśli chodzi o redukcję...
1. a kto powiedzial ze boje sie aerobow lub innej aktywnosci?
2. nie lubie biegac
3. psycha mi siadzie wtedy i tylko wtedy kiedy moj obledny standardowy 18 centymetrowy odmowi posluszenstwa:)
4. miesnie mam i musze je uwidocznic