Kumpel pożyczył mi ławeczke do cwiczen na 3 miesiące i chciałbym was zapytać :
1.Czy jest szansa zrobic jakas mase bez zadnych odżywek , jezeli nie to jakie kupic (oczywiście przez te 3 miesiace)
2.Moze mi ktos rozpisac trening : jestem bardzo uparta osoba , mam motywacje , moge spedzic duzo czasu na ławce jesli to potrzebne

zalezy mi głównie na nabraniu masy w barkach , klacie . to moja pierwsza styczność z tego typu sportem za pierwszym razem załozyłem sobie 40 kg to ledwie podnisłem raz i byłem wyczerpany , teraz macham sobie 20 kg ponieważ nie mam pojecia co lepsze (raz a dobrze czy wiecej a delikatniej) Nie zalezy mi na nogach mieszkam w tatrach , smigam na deskorolce , nogi mam zrobione , tak mysle. (Do dyspozycji w pokoju mam drążek)
3. Co jesc ? jak często ? Do tej pory jadłem bardzo duzo , ucze sie na kucharza z obliczen wychodzi mi ze nawet do 4500 KCAL . teraz z ławeczka pewnie duuzo wiecej. Jestem bardzo chudy , moi starsi bracia mieli ten sam problem w moim wieku , oboje wyrobili sie po wojsku .
bardzo mi zalezy na jakichkolwiek wypowiedziach a szczegulnie na wypowiedziach tych którzy mają coś mądrego do powiedzenia. Serdecznie pozdrawiam i czekam