Wąsko z dotknięciem klatki ??
Dziennik Treningowy Bartka :)
Napisano Ponad rok temu
Nie, troszkę nad klatka zatrzymuję bo aż tak do klaty dotykać to łapy się tak mocno nie chcą zginać i jak dotykam to aż boli hehe tak jest dla mnie dobrze
Napisano Ponad rok temu
No ja akurat przy wąskim nawet leciuteńko odbijam fajnie wchodzi tak
To jak tak to rób żeby było dobrze
Napisano Ponad rok temu
No Panowie tak jak pisałem już wcześniej, jest tak, że od jutra robię tydzień przerwy od siłki (micha taka jak przeważnie bywa będzie ) i następnie po tygodniu przerwy wjeżdża na 6 tygodni FBW sposobem 15-10-5 Tak to wygląda na najbliższy czas
P.S. Na koncercie było zajebiście!! Pełen konkret !!
Pzdr.
Napisano Ponad rok temu
Szama z wczoraj:
- Mój shake. 25ml Oliwy.
- 2 bułki + 70g polędwicy.
- 120g cyc + razowe.
- 3 jaja sadzone + razowe.
- 125g twaróg + kakao.
Szama na dziś (tylko 4 posiłki z powodu braku czasu i musiałem śmigać do innego miasta z samego rana, dopiero co wróciłem):
- Mój shake. 25ml Oliwy.
- Kotlety mielone + razowe.
- 3 jaja sadzone + razowe - będzie.
- 125g twaróg + kakao - będzie.
Jeszcze wczoraj wpadły i dziś wpadną 3 pomarańcze
Suple już się skończyły wszystkie teraz tylko leci witamina C rano i wieczorem
Pzdr.
Użytkownik koksu123 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szama:
- Mój shake. 25ml Oliwy.
- Kotlety mielone + razowe.
- Omlet.
- 2 jaja sadzone + razowe - będzie
- 125g twaróg + kakao - będzie.
No już środa a ja se dalej odpoczywam od treningów do końca tygodnia tak jak mówiłem Dobrze jest tak odpocząć całkowicie od wysiłku przez tydzień raz na jakiś długi czas, ale nie ukrywam że już mam ochotę iść na trening!
Ale do końca tygodnia odpocznę, a od wtorku tak jak wspominałem wjeżdżam na FBW systemem 15-10-5 przez 6 tygodni
Muszę powiedzieć że już mi się chce tego treningu FBW bo jak go robiłem to fajnie na mnie działał hehe, a z racji tego że już powoli zacznę razem z rozpoczęciem tego planu ubijać i z lekka wykształcać mięśnie i troszkę zejść z wagi to myślę że będzie pozytywnie!
Treningi będą we wtorki i czwartki
Pzdr.
Użytkownik koksu123 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dziś micha luźniejsza, ale wpadły 3 konkretne posiłki
Dziś też byłem na basenie 2 godz, a w tym jeszcze sauna
Pzdr.
Napisano Ponad rok temu
Byłem dziś zdawać krew i się tylko wkur...
Mam strasznie gęstą krew i w ogóle nie chciała iść z wielkim trudem zeszło zaledwie 157ml i na tym był koniec bo nic a nic nie szło więcej... Lekarka mówiła że może to być spowodowane braniem suplementów np. protein itp. Tak mi powiedziała, ale nie wiem czy robić coś z tym aby tą krew rozrzedzić?
Napisano Ponad rok temu
0.5L De Luxe najlepiej krew rozrzedzi
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hehe do mnie lekarka też na żarty powiedziała : "Rozrzedzać to z kolegami wieczorem" haha
A tak na serio teraz? Bo powiedziała że mam strasznie gęstą
Napisano Ponad rok temu
Nie ma co sie śmiać zrób obowiązkowo badnaie krwi na krzepliwość
Sprawdz swoje ciśnienie rano po południu wieczorem jesli masz za niskie w przyszłości możesz mieć nadcisnienie
Napisano Ponad rok temu
Ciśnienie jest ok. A na te badania to zobaczę bo powiedzieli żebym za jakiś czas przyszedł jeszcze raz spróbują pobrać i zobaczą czy tak samo czy inaczej będzie szło.
A to też trochę dziwne bo pamiętam parę lat temu wystarczyło że lekko w nos ktoś mnie szturchnie nawet nie uderzy i krew leciała jak woda z kranu, a teraz np. ostatnio w piątek mieliśmy taki ostry dym, konkretny po całości (ubranie jakie miałem na sobie to nic z niego nie zostało - porwane na strzępy..) i tak się naparzaliśmy oberwałem parę konkret bombek na kinola i nawet kropelka nie poleciała nie wiem czy ma to coś do siebie, ale powiedzieć nie zaszkodzi
Pzdr.
Napisano Ponad rok temu
u mnie 450ml w niecałe 2min pobiłam rekord
Napisano Ponad rok temu
Ładnie, a ja siedziałem 7-10min i 157ml i nic dalej...
Napisano Ponad rok temu
Bartek, ja mam podobnie przy oddawaniu krwi. Z rana krew jest u mnie gęsta, dopiero jak zjem śniadanie i wykonam lekki wysiłek to zaczyna krążyć tak jak trzeba
Czy w ciągu dnia zdarzyło Ci się, że pocisz się nadmiernie lub masz napady gorąca?
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Aniu: wypiłem i kawę i chyba z 1l soku jabłkowego przed oddawaniem więc to chyba wystarczająco
Kisiel: Zdawałem po śniadaniu ok. godz 12:15 A co napadów gorąca to hmm nie miewam chyba, ale nadmierną potliwość mam, prawda, ale tylko pod pachami, a co?
Napisano Ponad rok temu
Aniu: wypiłem i kawę i chyba z 1l soku jabłkowego przed oddawaniem więc to chyba wystarczająco
Kisiel: Zdawałem po śniadaniu ok. godz 12:15 A co napadów gorąca to hmm nie miewam chyba, ale nadmierną potliwość mam, prawda, ale tylko pod pachami, a co?
Możliwe, że masz nadmiar witaminy K Poziom krwinek czerwonych wyjaśniłby dość dużo. Jeżeli wartość będzie bliżej wartości minimalnej to często za taki poziom odpowiada właśnie nadmiar tej witaminy
Narazie tyle mi przychodzi do głowy.
Napisano Ponad rok temu
Ilość hemoglobin miałem 15,9