Jest tak koledzy : gdy przyszedłem tylko tu na forum w 70% kładłem nacisk na SW, ale jak poczytałem parę artykułów na forum chciałem spróbować bardziej położyć nacisk na samą siłownię (cele masa, siła, wygląd) poćwiczyłem tak trochę i zauważyłem fajne przyrosty co bardzo mi sie spodobało i zacząłem w pełni kierować się w tym kierunku, a kompletnie zaniedbałem trenowaną SW Muay Thai..
Chciałem osiągnąć wynik siłowy tak aby wycisnąć 100kg na klatę no i cieszę się bardzo bo jakiś czas temu już osiągnąłem ten cel z nawiązką bo wycisnąłem 105kg z dobrą techniką
Rozmyślam nad tym aby na wakacjach lub już po wakacjach wrócić do treningów typowo pod SW, ponieważ trochę bardziej mi na tym zależy

I podstawowy nacisk byłby na SW i z czasem może start na początek w amatorskich zawodach

W kat. wagowej do 67kg prawdopodobnie bo wagę bym zbił przy całkiem innym trybie treningowym pod SW
Na razie nad tym rozmyślam czy aby wrócić właśnie do tego, jest to cięższe bynajmniej moim zdaniem ale mnie korci heh
Jeżeli już bym wrócił do trybu treningowego typowo pod SW to nadal będę prowadził dziennik treningowy, może kogoś to będzie interesować
A więc czas pokaże